Castigatorii concursului „Vinul in imagini” (galerie foto)

Vinul.Ro a desemnat castigatorii concursului de fotografie „Vinul in imagini”, competitie desfasurata in perioada 20 februarie – 23 aprilie.

Publicitate
Excursii

Locul I i-a revenit lui Paul Antonescu, acesta castigand si un sejur de doua persoane la Conacul Archia 5 din judetul Hunedoara (include cursuri de echitatie), o sticla magnum (1,5 litri) de vin Cutia Paleologu, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – The Land of Wine”, de prof. Valeriu V. Cotea.

Pe locul al doilea s-a clasat setul de fotografii trimise de catre Alexandru Savin, concurent premiat cu un bax de vinuri Rusalca Alba, de la Crama Oprisor si un volum din albumul “Romania – the Land of Wine”, de prof. Valeriu V. Cotea.

Publicitate

Apropiat ca numar de voturi, concurentul Radu Sarbu a castigat locul al III-lea, si odata cu el un bax de vinuri La Cetate Feteasca Neagra de la Crama Oprisor si un volum din “Marea Carte a Degustarii Vinurilor”, de prof. Viorel Stoian.

Pentru ca pe lista de propuneri a juriului au intrat mai multe fotografii reusite, am hotarat, impreuna cu sponsorul concursului, Crama Oprisor, sa suplimentam numarul de premii: Andrei Marin si Istvan Pentek primind fiecare cate trei sticle de Caloian Rose.

Pentru a participa la concursul „Vinul in imagini”, concurentii au trebuit sa ne trimita cate un set de trei fotografii, care sa contina produsul vin. Fotografiile castigatoare vor fi prezentate si in numarul 50 al revistei Vinul.Ro.