Castigatorii promotiei imporito merg la Barcelona

Imporito, importatorul in Romania al vinurilor spaniole Tobia, a organizat in lunile octombrie, noiembrie si decembrie 2009 o promotie in Bucuresti si Iasi, pentru vinurile Cramei Castellroig din Catalonia, Spania.

Publicitate
Vinarte

Reprezentantul Imporito in Romania, Jorge Tobia, ne-a declarat ca a dorit sa aduca si in Romania vinurile linistite si spumantele „cava” produse in mica podgorie de langa Barcelona, proprietate a familiei Sabate-i-Coca.

inside-2

Publicitate

Promotia a starnit un viu interes in randul amatorilor de vin dar si al cunoscatorilor din cel putin doua motive. In primul rand, deoarece patru din cele cinci vinuri care au participat la promotie au peste 90 de puncte Parker.

Iar in al doilea rand, deoarece pe toata durata promotiei, cumparatorii produselor Sabate i Coca au avut ocazia sa participe la un concurs dotat premii speciale: doua excursii de turism viticol de patru zile pentru doua persoane la Barcelona, cu vizitarea Cramei Castellroig.

Premiile promotiei au fost jurizate in luna ianuarie 2010 si tocmai am aflat ca Silviu Dragomir a castigat promotia de la Vinexpert Bucuresti si Petre Crivoi este castigatorul promotiei „I Love Cava!” de la Good Point Iasi.

One thought on “Castigatorii promotiei imporito merg la Barcelona

  1. Sint un viticultor din Catalunya si ma bucur tare mult pentru cistigatori acestor premi acordate de Castellroig daca tot veniti in Catalunya sinteti bine veniti si la crama Ca n estruc de la poalele muntelui Monserrat va asteptam cu mult drag si fara compromisuri distracteie placuta in Barcelona

Comments are closed.