Casual Wine by Vinul.Ro a ajuns si la Brasov – Galerie Foto

De vineri, 16 noiembrie 2012, Casual Wine by Vinul.Ro si-a mai adaugat un oras in portofoliu. Dupa Bucuresti si Iasi, Brasovul a devenit al treilea municipiu care gazduieste acest eveniment, care are ca scop promovarea consumului de vin intr-o atmosfera relaxanta. La Bistro Stradivari (Piata Sfatului nr. 1), participantii au avut ocazia sa incerce toate cele sase vinuri din gama Cocosul dintre Vii de la Cramele Recas – Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat, Feteasca neagra, Pinot Noir si Syrah, dar si gustarile fine pregatite de gazde. Conform obiceiului, muzica live nu a lipsit. Ba chiar putem spune ca piesele trupei The Jailors au avut o contributie importanta la createrea progresiva a consumului de vin.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Concomitent, la Cafepedia Romana, Casual Wine si-a continuat parcursul de regularitate. In sensul ca, dupa ora 22, cu greu mai gaseai loc sa arunci un ac. Cocosii Recasului au fost sacrificati unul dupa altul, la fel ca si platourile cu gustari din partea casei, iar cover-urile trupei Friends, imbogatita vineri cu inca vreo cinci concurenti la Vocea Romaniei, i-au tinut pe participanti in priza pana spre ora 4.

Cei sase Cocosi n-au fost degustati doar in Bucuresti sau Brasov, pentru ca saptamana Recas la Casual Wine a debutat joi, 15 noiembrie, la Cafepedia Iasi. Acolo unde trupa Giolin a fost din nou la inaltime. Motiv pentru care, ca si la editiile precedente, multi dintre participanti au terminat seara dansand.

Publicitate
IPPU