Casual Wine intr-o noua formula, la Cafepedia si in restaurantele La Mama

afis_casualwine_webCasual Wine, evenimentul marca Vinul.Ro, care se desfasoara de la 1 iunie 2012, in fiecare vineri, la Cafepedia Bucuresti (Pictor Verona nr 2), a reusit sa adune in cele 8 luni de existenta o comunitate mica, dar puternica, de iubitori ai vinului. Oameni de toate varstele si profesiile, avand ca numitor comun vinul bun, se aduna cu consecventa la aproape fiecare editie, pentru a se bucura impreuna de noutati din piata sau de vinuri deja consacrate.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Pentru acestia, organizatorii au gandit, incepand cu luna februarie, schimbari ale conceptului care sa permita trecerea la o noua etapa: marcarea mai adanca a momentelor de instruire si aprofundarea cunostintelor dobandite pentru doritori. Noutatile constand in desfasurarea pe perioada intregii saptamani si a prezentei specialistilor la fiecare eveniment sunt menite sa aduca un plus de educare in randul clientilor si sa ofere posibilitatea de a savura vinurile preferate mai mult timp, nu numai pe durata unei seri.

Indragita petrecere se va desfasura pe parcursul unei saptamani, in fiecare seara, de la ora 19, ziua de start fiind joi si va cobori la parterul Cafepedia Bucuresti, acolo unde a fost mutat si pianul ce va asigura fundalul sonor live pe parcursul evenimentelor.

Publicitate
IPPU

Degustarile zilnice, de joi pana miercuri, vor fi facute in prezenta reprezentatilor cramei participante in saptamana respectiva. Somelierii, vinificatorii sau alte persoane din companie vor sta la dispozitia clientilor interesati pentru a face prezentari sau a oferi informatii. Producatorii vor pregati participantilor concursuri cu premii, materiale promotionale, precum si alte surprize placute.

Aceeasi selectie de vinuri la aceeasi oferta speciala va fi gasita si in restaurantele La Mama Ateneu (Episcopiei nr 9) si La Mama Centrul Vechi (Bacani nr 1), de vineri pana duminica, la orele pranzului. Toate vinurile pot fi achizitionate si pentru acasa cu un discount de 25%.

Modificarile nu vor afecta insa principiile ce stau la baza Casual Wine: selectii variate de vinuri bune la sticla sau la pahar, la preturi speciale, educare informala, muzica live, socializare si distractie.

Joi, 7 februarie, vinurile 1000 de Chipuri se vor lansa in premiera la Cafepedia, in prezenta reprezentantului Stefan Ionescu care ne va povesti istoria fascinanta a acestor vinuri. Vom bea, la pretul incepand de la 12 lei/paharul: CANTEA Cabernet Sauvignon, LUSCAN Pinot Noir si IORDACHE Feteasca Alba.