Casual Wine la Cafepedia: vinuri celebre si karaoke party!

Casual Wine Cafepedia a ajuns la editia cu numarul XVI! Vinerea aceasta, 7 septembrie, incepand cu ora 20:00, vom sarbatori cu vinuri de la Alma Tim, foarte indragite de publicul Cafepedia: Viognier Pere Anselme, Rhone Valley (Franta), Blanc de l’Observatoire, Bekaa Valley (Liban), Tamaioasa Romaneasca sec, Domeniile Vanju Mare (Romania), Baldik Shiraz (Sudul Frantei), Cotes de Provence, Provence (Franta), Merlot Rose, Domeniile Vanju Mare (Romania), Sunset, Bekaa Valley (Liban), Cabernet d’Anjou, La Chanterrie (Valea Loirei) si Baldik Merlot ( Sudul Frantei).

Publicitate
Vinarte

Cele 9 vinuri frantuzesti, libaneze, portugheze si romanesti vor putea fi degustate atat la sticla, cat si la pahar, la preturi incepand de la 13 lei/paharul.

Dupa ce timp de mai multi ani s-a consacrat in randul distribuitorilor romani de bauturi alcoolice si non-alcoolice, Alma Tim Distribution a hotarat anul trecut sa isi dezvolte si o divizie online prin care sa promoveze si sa comercializeze o gama complexa de bauturi, linie ce cuprinde mai multe vinuri de import si cateva produse in Romania. Astfel a aparut magazinul virtual SmartDrinks.Ro, portal ce cuprinde produse-lider in vanzari pe diverse segmente de piata si marci exclusiviste de bauturi.

Publicitate

Pe langa selectia de vinuri, invitatii vor primi, din partea casei, un meniu asortat, pe un fond sonor de muzica live sustinut de DJ-ul rezident Cafepedia. Petrecerea va continua, in toiul noptii, cu karaoke.

Rezervari la 0721 102 101