Casual Wine Party. Din Bucuresti, in curand, si in orasul tau!

Casual Wine, cel mai indragit wine party din Bucuresti si Iasi, va deveni noul hotspot in materie de petreceri si pe harta Brasovului. Dupa ce saptamana trecuta, 16 noiembrie, prima editie a adunat, la Bistro Stradivari, iubitori ai vinului atat localnici, cat si turisti, saptamana aceasta, la cea de-a doua editie sunt asteptati in numar mare iubitorii vinurilor italiene. In meniul de vinuri al acestei saptamani se regasesc: Prosecco Il Colle Treviso ”Vigna Del Sole”, Gavi Manfredi Piemonte, Chardonnay Doc Friuli Grave “Villa Manin”, Nero d’Avola ”Tareni Del Duca” Sicilia Pellegrino si Chianti Fattoria Di Montecchio, vinuri importate in Romania de Nelsand. Bufetul din partea casei si muzica live asigurata de Ionela Paduraru vor asigura atmosfera evenimentului.

Publicitate
Excursii

In Bucuresti, continuam petrecerea cu numarul XXVII cu aceleasi vinuri din Italia si cu muzica live asigurata de trupa Friends.

Petrecerea Casual Wine va fi in curand prezenta si in alte orase precum Craiova, Sibiu sau Constanta. Pentru a fi la curent cu noutatile si galeriile foto de la fiecare petrecere si pentru a vedea cand ajungem si in orasul tau, alatura-te comunitatii noastre de pe Facebook: http://www.facebook.com/casualwineparty.

Publicitate
Telna