Casual Wine Party in patru orase (galerie foto)

Casual Wine Party, eveniment marca Vinul.Ro care are ca scop consumul de vin intr-o atmosfera relaxata, a bifat o noua reusita . De vineri, Craiova este al patrulea oras care gazduieste acest tip de party in care vinul bun este prilej de socializare si distractie.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Startul petrecerilor s-a dat, ca de obicei, joi, la Cafepedia Iasi (Moldova Mall), unde vinurile F’autor (Cabernet Sauvignon 2009, Rhein Riesling 2001,Chardonnay+Rkatiteli 2011 si Fabula, Rkatiteli 2011) ,animatoarele evenimentelor din saptamana recent incheiata, si-au gasit rapid fanii. Iar acordurile trupei Giolin au contribuit, inca o data, la o seara reusita.

Vineri, Casual Wine Party s-a desfasurat concomitent in trei orase. Primele pahare cu vinuri F’autor s-au ciocnit in Brasov, la Bistro Stradivari (Piata Sfatului nr 1), acolo unde Ionela Paduraru si-a etalat din nou calitatile vocale. O ora mai tarziu, Craiova s-a adaugat pe lista oraselor seduse de Casual Wine Party. La Bande a part Cafe (str Al.I.Cuza nr 4A) n-au mai fost locuri, iar recitalul sustinut de Diana Tudor i-a ridicat in picioare pe participanti. Daca debutul Casual Wine a fost la Iasi, Bucurestiul si-a rezervat El Gran Final. La Cafepedia Romana s-a stat din nou pana sambata dimineata, iar vinul bun s-a asortat de minune cu piesele trupei Opium Band.

Publicitate