Casual Wine Party – vinul inseamna si distractie! (galerie foto)

In 2012, am adus vinul intr-o noua ecuatie: cea a distractiei nationale. Inca de la inceputul verii, vineri de vineri, Vinul.Ro a reusit, prin petrecerile organizate la Cafepedia Romana, Cafepedia Iasi, la Bistro Stradivari din Brasov si la Bande Apart din Craiova, sa apropie vinul de o noua categorie de consumatori, oameni tineri si activi. Pentru a atrage acesti consumatori, trebuie sa prezinti vinul cu un alt tip de mesaj si sa iesi din tiparele sobre si greoaie ale prezentarilor oficiale. Iar Casual Wine a mers exact pe aceasta reteta, asociind vinul de calitate cu distractia, muzica live, relaxarea si voia buna. Acest concept nou s-a adresat atat iubitorilor de vin, cat si celor care, la finalul unei obositoare saptamani de munca, si-au dorit o relaxare rapida, activa si placuta, intr-un mediu prietenos. Succesul acestor petreceri a fost asigurat atat de catre muzica live, antrenanta, cat mai ales de calitatea vinurilor prezentate, vinuri ce au fost comercializate la sticla si la pahar.

Publicitate
Casa Timis

Rand pe rand, la petrecerile Casual Wine Party au sosit sa intretina buna dispozitie producatori importanti si importatori de vinuri din Romania, unii dintre ei inscriindu- se pe lista chiar de mai multe ori (Crama Oprisor, cu patru prezente, Alma Tim Distribution, de trei ori, M1.Crama Atelier, Vinarte si Cramele Halewood, fiecare cu cate doua petreceri Casual Wine Party la activ). Atmosfera prietenoasa si interesul participantilor pentru vin i-a determinat pe unii dintre producatori sa-si prezinte in premiera noile vinuri. Este cazul proiectului M1.Crama Atelier, care a venit la Casual Wine cu toate vinurile realizate de Razvan Macici la Murfatlar, dar si de Castel Vinum, care a aratat o parte din portofoliu chiar inainte de lansarea oficiala a cramei. In afara de producatorii enumerati, Casual Wine a mai suscitat interes si pentru Asociatia Producatorilor Vitivinicoli din Dragasani (reprezentata de Avincis, Agricola Stirbey si Via Sandu), pentru Jidvei (care a venit cu gama Mysterium, vinuri destinata cluburilor si localurilor de tip lounge), Gramma, Aurelia Visinescu, Cramele Recas, F’Autor, importatorii Heinrig Distribution si Nelsand.

La aproape toate editiile Casual Wine Party, participantii au avut parte de un element surpriza: muzica live. Microfonul Casual Wine a fost confiscat deopotriva de amatori, dar si de profesionisti, acestia reusind sa tina distractia la un nivel ridicat. Intrarea in scena a trupei Friends, in a carei componenta intra mai multi dintre concurentii concursului de talente „Vocea Romaniei“, de la ProTV, a fost unul dintre momentele cheie ale petrecerilor Casual Wine. Modul alternativ si inedit prin care vinurile de buna calitate sunt asociate cu distractia la petrecerile organizate de Vinul.Ro, a starnit interes si in media nationala, reporterul Alex Dima, realizand un reportaj despre aceste petreceri pentru cunoscuta emisiune „Romania, te iubesc!“, de la ProTV.

Publicitate