
Bloguri si oameni
Bloguri si oameni


Luna gastronomiei românești în restaurante. București, 24 mai – 23 iunie 2017

Via Viticola Sarica Niculițel și Vinul.Ro, parteneri fashionable la primul Luxury Workshop by Cacharel în România

David Contant, cele patru simțuri culinare și racii de Dunăre

Pinot-urile Halewood Kronos 2014, La Umbra 2016 și Waitrose 2016, medaliate la „The Global Pinot Noir Master 2017”

Bistro de l’Arte, un clasic brașovean de inspirație tradițională

“Pofta de România” și gustul copilăriei Cameliei. La 27 de ani (!) îndrăgostită de bucătăria tradițională

Food Team Building by Gabriela Simion – un nou concept de live cooking interactiv și fun

Meniu românesc reinterpretat de Chef Dumitru Bucșă la Cercul Vinurilor Medaliate

Metamorfozele Muse Bistro, un chef inspirat și una dintre cele mai bune mese pe care le-am savurat

Cătălin Păduraru: „Vinul nu se vinde singur. E o sumă de acțiuni obligatorii ce trebuie parcurse”

Caii de la Letea, ediţie limitată V.I.W. (Very Important Wine) pentru V.I.P.-URI (Very Important Person)

Ruxandra Chendi şi povestea Corks: magia unei zile de vară în St. Emillion
