Despre
Editorial
Servicii
CC 99
Caută
Categorie:
Dictionarul gusturilor
Sergiu Nedelea predă online ”Secretele Vinurilor”, în cadrul Life-university.ro
1 octombrie 2021
Nicoleta Scarlat, food influencer, director de vânzări Eisberg: “Salata e pentru vin ce-i foca pentru rechin”
22 iulie 2019
Examen în prima jumătate a lui iulie pentru cursurile de somelieri susținute de OSR de la Enoteca de Savoya, din Timișoara
29 mai 2018
Vei fi uimit! TRAVAGANT – degustăria cu sute de vinuri, pâini artizanale, carne, salumerie italiană și o colecție de brânzeturi franțuzești
10 mai 2018
Degustare Apollonio, la Osteria Bella Toscana
3 aprilie 2018
Trei bloggerițe, trei idei de rețete de Paști – „altfel”: miel cu couscous și legume coapte, pască… fără aluat și ouă în foițe de ceapă
12 aprilie 2017
Nico Lontraș, adeptul echilibrului fin din farfurii. Și rețeta lui de piept de porc pe cremă de mămăligă cu caviar de wasabi
6 februarie 2017
Le Bistrot Francais: haute-cuisine și o expoziție de artă de 150.000 de euro
6 februarie 2017
Gastronomie moleculară japoneză, un fusion spectaculos la Zen
2 februarie 2017
Sărmăluțe de gâscă în varză roșie, fierte în vin, cu jumări crocante de gâscă. Rețeta spectaculoasă de sarmale reinterpretate a Laurei Laurențiu
17 ianuarie 2017