
Traditii romanesti
Traditii romanesti


Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională – 21 și 22 septembrie, în cadrul Șofran – multietnicfest)

Avem Ziua națională a gastronomiei și vinului românesc. O vom sărbători în PRIMA duminică a lunii octombrie

”Povestea de la colțul mesei” spusă de Cătălin Mahu (La Mama)

Tot ce nu știai că vrei să stii despre brunch-urile “de la țară”

Trei vinuri la „Centenar” de la Budureasca: Fetească Neagră Origini 2015, Sauvignon Blanc Origini 2016 și un cupaj din cinci soiuri roșii

Țuica de prune PATER medaliată cu Argint la “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” 2018

Salamurile românești de la Agricola, medaliate la Monde Selection 2018

Vineri, 20 aprilie, un alt festin brâncovenesc, cu mâncăruri de „melci i pești”. La Zexe Zahana gastronomică

Șprițul, între istorie de consum și tendințele de viitor în restaurante

Află și tu cum arată un festin brâncovenesc cu mâncăruri (aproape) uitate! La Zexe Zahana Gastronomică – vineri, 30 martie

De cartier(ul) Latin: Burger & Grill House, cu preparate din carmangeria proprie

Revista Vinul.Ro apare lunar A�n romA?nA? E�i englezA?, cu recomandA?ri de locuri, oameni E�i gusturi bune
