La începutul verii 2023, crama fondată de enologul Aurelia Vișinescu și care-i poartă numele a sărbătorit împlinirea a două decenii de activitate de
[...]
Burrata afumicata, baby calamari crocanți cu sos alioli, carpaccio de ananas și caracatiță marinată în tequila, carpaccio de doradă cu fenicul, tartar de
[...]
Comitetul de inițiativă pentru fondarea Asociației jurnaliștilor și scriitorilor de gastronomie din România s-a reunit, în week-end-ul 11-12 februarie 2023, la resortul de
[...]
Scriam zilele trecute că am avut privilegiul să particip la o parte dintr-un program de promovare internațională pregătit de cramele Budureasca și Vinarte
[...]
Profitând de o vizită fulger în regiunea Dealu Mare, soții Julia și Bruno Scavo, specialiști de anvergură internațională, au avut amabilitatea să-și împărtășească
[...]
Din 4 iulie 2022, zilnic, de lunea până vinerea, imediat după finalizarea știrilor de la ora 19.00, Radio France Internationale (RFI) România difuzează
[...]
Inaugurăm aici un nou format jurnalistic: prezentăm istoria primei crame cu capital străin din România – SERVE Ceptura – rememorată de membrii familiei,
[...]
Acest site utilizează module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați pe site. Din aceste cookie-uri, cookie-urile clasificate ca necesare sunt stocate în browser-ul dvs., deoarece sunt esențiale pentru funcționarea funcțiilor de bază ale site-ului. De asemenea, folosim module cookie de la terțe părți care ne ajută să analizăm și să înțelegem cum utilizați acest site web. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browserul dvs. numai cu acordul dvs. De asemenea, aveți opțiunea de a renunța la aceste cookie-uri. Dar renunțarea la unele dintre aceste cookie-uri poate avea un efect asupra experienței dvs. de navigare.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Această categorie include numai cookie-urile care asigură funcționalitățile de bază și caracteristicile de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează informații personale.