Cava & Love la 1000 de chipuri (galerie foto)

Wine-bar-ul 1000 de chipuri, recent inaugurat in zona 11 iunie, a gazduit vineri seara prezentarea a patru spumante spaniole de top, lansate pe piata romaneasca de Heinrig Distribution. Oferta, dedicata in mod evident zilei de Sf. Valentin, a fost complimentata de o selectie de ciocolata facuta de Vinul.ro, in care au stralucit (si s-au topit voluptos printre papile) si cateva produse Zotter.

In mijlocul clinchetelor de pahar pline cu spumante Freixenet – Cordon Negro, Brut Barocco, Rosado si Carta Nevada, si a unei invazii de public feminin, reprezentantul Heinrig, Alin Lazarescu, secondat de expertul Nick Filip, a facut o scurta incursiune in istoria vinului spumant, cu accent pe eticheta care insoteste consumarea acestui produs. Contrar convingerilor si practicilor de prin restaurante, de exemplu, dopul de sampanie sau de spumant nu trebuie transformat in munitie anti-candelabre. Nici gestul sabrarii nu-si gaseste justificarea, mai ales in fata unui spumant de marca, denotand lipsa de apreciere la adresa miilor de ore de munca necesare pentru obtinerea unui produs exceptional.

Per total, cochetul 1000 de chipuri s-a dovedit a fi absolut neincapator in fata cohortei de iubitori de lucruri bune, iar pasiunea starnita de “cel mai puternic afrodiziac din lume”, cu a fost descris vinul spumant, a fost pe deplin dovedita de faptul ca invitatii au ramas la fata locului mult, mult dupa ce prezentarea oficiala se incheiase.