Ce bei pe 19 mai?

Un studiu international realizat in peste 21 de tari membre UE a aratat ca, dupa fiecare scrutin electoral, 3 din 5 alegatori (cetatenii cu varste de peste 18 ani) simt nevoia sa sarbatoreasca exercitarea dreptului la vot prin destuparea unei sticle de vin.

Publicitate
Domeniul Bogdan

In premiera nationala VAL DUNA vine in intampinarea alegatorilor si lanseaza o editie speciala de vinuri disponibila doar in reteaua VINEXPERT cu ocazia referendumului din data de 19 mai 2007. Este vorba despre VAL DUNA – Rose de Roumanie – original prin imbinarea soiurilor Merlot si Burgund, acest vin de un roz stralucitor incita prin aromele dulci de fructe proaspete si prin intensitatea gustului. Se recomanda a se servi rece dupa votare, in apropierea circumscriptiilor electorale sau la terasele special amenajate pentru referendum.

Pentru prietenii simpatizanti ai altor partide, exista varianta de a comanda sub forma unui cadou. detalii la http://www.evinoteca.ro/produse/val-duna-edition–rose-de-roumanie.php .

Publicitate

Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, care a decis astfel sa fie primul producator autohton de vinuri care sprijina cetatenii romani sa sarbatoreasca intr-un mod european dupa fiecare campanie electorala.

Carl Reh Winery detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Valoarea vinurilor produse de Carl Reh Winery – gamele La Cetate, River Route, Val Duna – a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.
Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.

Ce bei pe 19 mai?
http://www.evinoteca.ro/produse/val-duna-edition–rose-de-roumanie.php