Cerc de Fetească @FORM, 28 iunie: zeci de vinuri, 11 crame. Viorica Pintilie live, cu Dan Brumă și Paolo Profeti

În 28 iunie, de la orele 19.00, superba terasă FORM, de pe strada Vasile Lascăr nr 173, București va fi gazda unei noi ediții a întâlnirilor Cercului de Fetească. Ca de obicei, în afară de câteva zeci de vinuri din soiuri românești (nu doar Fetească albă, regală sau neagră, ci și Tămâioasă, Novac, Busuioacă șamd), am pregătit un program live care va fi susținut de artista Viorica Pintilie (voce) și colegii ei Dan Brumă (chitară) și Paolo Profeti (saxofon).

Publicitate
Vinarte

Entuziaștii valorilor tradiționale sau simplii iubitori ai vinurilor bune se vor putea delecta, în seara de la FORM, cu rezultatele obținute de oenologii din sudul extrem al României (Crama Viile Sudului – Intervitt), din Dobrogea (Alira, Via Viticola Sarica Niculițel), Dealu Mare (Aurelia Vișinescu Wines, Licorna Winehouse, SERVE Ceptura, Vinarte), Moldova (Casa de Vinuri Cotnari și Vincon), Transilvania (Carastelec, Crama Rătești). Reprezentanți ai cramelor și somelieri vor fi disponibili pe tot parcursul serii, pentru povesti vinurilor și pentru a oferi celor interesați eventuale informații suplimentare.

Prețul biletului de acces este de 50 lei / persoană, în schimbul acestei sume cei prezenți având acces liber la degustare și redegustare și la concert. Pentru a-i satisface cu rapiditate pe cei dornici să încerce din bucatele marca FORM, chef-ul localului a pregătit – separat -cana o listă scurtă de preparate culinare demne de renumele restaurantului (inclusiv pentru vegetarieni).

Publicitate

Biletele pot fi procurate de pe siteul Eventbook sau direct la intrare (recomandăm insistent, totuși, achiziția de pe site-ul specializat, pentru a putea dimensiona corect amplasamentele): https://eventbook.ro/music/bilete-cercul-de-feteasca-live-vin-la-jazz-form

* Având în vedere că ne desfășurăm sub cerul liber, data evenimentului poate suferi o amânare de o zi sau două, în caz de condiții meteorologice nefavorabile. Vă rugăm să verificați pagina Vinul.ro (sau prognoza meteo) pe 28 iunie. 🙂

Fotografia Vioricăi Pintilie din deschiderea acestui articol, preluată de pe profilul ei de Facebook, a fost realizată de Marius Tudose (make-up by Doriana Gusita)

Pentru a vedea mai multe filmări de la evenimentele organizate de revista noastră, vă sfătuim să vă abonați la canalul de YouTube Vinul.Ro, sau puteți viziona mai jos câteva filmări realizate la evenimentele mai vechi ale Cercului de Fetească: