Cina si degustare “in orb” a vinurilor Aurelia Visinescu

Domeniile Sahateni va organiza pe 23 si 24 martie, la Secreto Wine Club, doua seri inedite, in cadrul carora atat preparatele, cat si vinurile propuse vor fi degustate “in orb” la propriu, se precizeaza intr-un comunicat de presa al producatorului de vinuri.

Publicitate
Excursii

Potrivit reprezentantilor Domeniilor Sahateni, caracterul special al serii consta in faptul ca invitatii vor ramane legati la ochi pe toata durata cinei. Preparatele culinare prezentate vor fi asociate fiecare de cate un vin din gama Aurelia Visinescu.

Invitatii vor lua parte la o aventura culinara unica, o seara de explorare a simturilor dar mai ales, vor avea ocazia de a degusta vinurile din noua linie de autor Aurelia Visinescu intr-un mod provocator”, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Publicitate
VinLaMunte

“Blind dinner”, ultimul trend in materie de gastronomie aduce in prim plan o perspectiva noua si intensa asupra unei cine obisnuite. Conceptul de “blind dinner” porneste de la o idee cat se poate de simpla: odata ce unul dintre simturi este anihilat, celelalte se accentueaza pentru a mentine la acelasi nivel perceptiile individului despre mediul inconjurator. Iar pentru ca mancarea antreneaza in primul rand mirosul, gustul si simtul tactil, maximizarea acestora nu poate decat sa amplifice experienta culinara si placerea aferenta.