Cine a mai tuns-o din Farmville ? (II)

Dl Anton – Chateau Malescot – St. Exupery (AOC Margaux), 2000 ;
Desi nu e unul din localnici, dl Anton a lasat o impresie de neșters in timpul unicei sale vizite inaintea intoarcerii sale pe plaiurile natale. Prieten al d-lui Victor, dl Anton a uimit congregatia de oameni relativ simpli din cătun prin atitudinea spumos-filosofica, coloritul […]

Publicitate
e-vinul.ro

One thought on “Cine a mai tuns-o din Farmville ? (II)

  1. Răzvan a fost mai mult decât generos în atenţia acordată personajelor “mele”, el fiind în fapt creatorul lor de drept, iar eu… mai degrabă un fel de naşă 🙂
    Păcat, însă, că cititorul nu are la dispoziţie întregul context în care vinurile respective au fost prezentate pe versatila platformă Facebook.
    Acesta a inclus, pe lîngă scrierile năucitor întoarse din condei ale maestrului Jurcă – şi care mi-au creat un oarece nivel de dependenţă chiar şi fără alcoolul aferent – şi discuţiile aprinse şi inedite iscate de anumite prezentări (Chateau de Laubade, Bas Armagnac,1900, dar nu numai) precum şi comentarii aparţinând altor iubitori ai vinului si prieteni ai maestrului (Quinta de Lubazim, Douro, Portugalia, 2005; Chateau Malescot – St. Exupery (AOC Margaux), 2000).
    Din această cauză, e posibil ca anumite… trăsături din personalitatea unor “personaje” să nu facă sens în absenţa întregului context. Fac această notă mai mult pentru enologii pasionaţi care, poate, se întreabă “Dar pe asta de unde a mai scos-o, frate?”
    …Şi pentru că oricum mă simt mică-mică, plutind fără hartă, într-o mare de…vin 🙂

Comments are closed.