Ciocolata fina la Zilele Vinul.ro

Zilele Vinul.Ro pregateste o surpriza dulce pentru vizitatorii care vor fi prezenti la acest eveniment, in perioada 26-27 februarie la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), din Centru Vechi al Bucurestiului. Astfel, ciocolateria Choco Fashion va fi prezenta cu stand in cadrul targului, invitatii expozitiei de vinuri putand degusta si cumpara bomboane si trufe de ciocolata dintr-o gama foarte variata.

Publicitate
Casa Timis

Lansata in anul 2007, din pura pasiune pentru ciocolata, Choco Fashion a reusit in numai 4 ani sa ocupe un loc important pe piata artizanilor ciocolatieri din Romania. In tot acest timp, specialistii Choco Fashion au creat noi retete, „cu credinta ca pralinele de calitate, proaspete, fara conservanti si coloranti artificiali sunt ceea ce consumatorul educat apreciaza”. In cadrul laboratorului Choco Fashion sunt folosite numai materii prime de cea mai buna calitate, certificate international si atent selectionate.

Printre clientii Choco Fashion se numara companii diverse, inclusiv hoteluri de 4 si 5 stele.

Publicitate

La cea cea de-a doua editie a targului Zilele Vinul.Ro vor fi prezenti producatori de nisa din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul si oferta fiecarei regiuni viticole.

Pe langa producatorii din Dragasani vor mai participa: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Garboiu, Cramele Basilescu, Cramele Halewood, Casa Olteanu, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro , Vinarte si WineRo.

Dupa ce primul eveniment a fost considerat un succes, Zilele Vinul.Ro continua cu editia a II-a, in 26-27 februarie 2011 – doua zile de targ cu vinuri de excelenta, ciocolata si expozitie de pictura Anne Nebert – la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33).

Conform presei, dar si producatorilor expozanti, evenimentul este o inovatie in domeniul targurilor de vin.

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Zilele Vinul.Ro este un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.