CityBest.ro: The Gang – O noua adresa, un nou look

Articol de Adriana Popescu // OPD_7220Cunoscut mult timp ca unul dintre locurile preferate de lumea mondena din Bucuresti, The Gang s-a mutat din zona Floreasca mai aproape de centrul Capitalei, pe strada Alecu Russo. Noua locatie inseamna un concept diferit de design, modern si prietenos, un meniu fusion asiatic cu influente internationale si o lista impresionanta de 300 de etichete de vinuri. Dar noutatea absoluta pe care o aduce restaurantul pe plan local este un wine room&shop, amenajat in parteneriat cu distribuitorul de vinuri Ethic Wine, care le da clientilor posibilitatea de a-si cumpara vinul preferat pentru acasa sau de a-l consuma in restaurant contra unei taxe

Publicitate
Domeniul Bogdan

de dop.

Degustari, party-uri tematice si corks fee

OPD_7271 „Pentru consumul in restaurant, exista o taxa de dop, unica, de 35 de lei, insa chiar si asa, per total, preturile vinurilor sunt mult mai mici comparativ cu cele afisate de restaurantele de la noi”, garanteaza Bogdan Sandu, proprietar Ethic Wine. Meniul de vinuri este mai mult decat ofertant, cuprinzand in jur de 300 de etichete, cu o pondere egala de vinuri romanesti si vinuri de peste hotare, de pe toate palierele de pret: vinuri cunoscute sau vinuri mai putin accesibile publicului larg. De exemplu, vinul casei, Faurar, este disponibil la 40 de lei, Anima Syrah Aurelia Visinescu costa 80 de lei, Sancerre Pascal Jolivet – 100 de lei, Flamboyant Davino – 160 de lei si mai sus, Sassicaia T. Sanguido – 680 de lei. Asadar, o selectie foarte buna de etichete, cu preturi rezonabile, care poate transforma locul intr-un reper al iubitorilor si cunoscatorilor vinului de calitate.

Publicitate

Un fusion inspirat

OPD_7241 In ceea ce priveste meniul, o idee foarte inspirata pentru ceea ce inseamna acum conceptul The Gang a fost updatarea ofertei culinare asiatice, existente anterior, cu influente internationale, pentru a aduce mai multa diversitate, dar si pentru ca preparatele asiatice nu se potrivesc cu prea multe vinuri. Vorbim, asadar, despre un fusion care a pastrat dish-urile asiatice consacrate ale casei, care au fidelizat clientii in timp, dar aduce si noi interpretari de retete din Franta, Italia, Spania ori SUA. Selectiile de sushi isi pastreaza in continuare un loc principal in meniu, completate de aperitive variate, de la pachetele de primavara, la burrata, foie gras si carppaccio, supe specifice Asiei, dar si clasica supa crema de rosii, paste, piept de rata si steak-uri, alte reparate din vita, pui simiel, precum si o varietate larga de peste si fructe de mare. O alta noutate la The Gang este reducerea preturilor din meniul de mancare cu 25%. De bucataria restaurantului se ocupa Saruf Mansour, care este si cel mai vechi chef aici impreuna cu alti doi bucatari, toti din Nepal, instruiti si in diferite bucatarii internationale. In continuare vor avea loc serile Fish Market, care au prins foarte bine in locatia anterioara si in cadrul carora clientii isi pot alege pestele proaspat preferat din vitrina de vinuri si indica modul in care sa fie preparat. Designul restaurantului a fost reinterpretat si adaptat de Nicole White, un designer de interior renumit din SUA: a rezultat o amenajare confortabila, care imbina note clasice cu modernismul jovial si detalii ce personalizeaza. Locatia are doua saloane: unul de 40 de locuri si terasa acoperita de 50 de locuri. Asadar, un nou The Gang, mai cozy si mai ofertant din toate punctele de vedere, despre care credem ca va fi unul dintre locurile de top din lumea restaurantelor bucurestene. Strada Alecu Russo nr. 4 Tel.: 0721. 512.291 Cafe@TheGang.rowww.thegang.ro https://www.facebook.com/TheGangRestaurant Articol aparut in revista Vinul.Ro / nr. 68, decembrie 2013