Clubul “Oasis”, lansare cu fotbal

Cu ocazia deschiderii oficiale, Clubul “Oasis Sport&Leisure” a organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, prima editie a Cupei “Oasis VIP&Media” la minifotbal.

Publicitate
Ravago

toate-echipele

La acest turneu au participat sase echipe mixte alcatuite din vedete din show-biz, sport, muzica, teatru, reprezentanti mass-media (presa scrisa, radio, TV) si reprezentanti ai institutiilor bancare. Alegerea componentei echipelor (5 plus 1) s-a facut prin tragere la sorti, regulament acceptat si de membrii Nationalei de Fotbal a Artistilor. S-au jucat meciuri de doua reprize a cate 15 minute cu 5 minute pauza. Castigatorii Cupei au fost membrii echipei formata din Alexandru Matei (Nationala de Fotbal a Artistilor), Gabriel Manta (Pronostic Sportiv), Florin Atanasiu (Bancpost), Stefan Chirita (Bancpost), Emil Marin (CEC Bank) si Daniel Enache (Piraeus Bank).

Publicitate
Oprisor

iarba

Vedetele prezente la Cupa „Oasis Love = Football VIP&Media” au fost: Adrian Enache, Aurelian Temisan, Kamara Andrei Stefanescu de la Alb Negru, Doina Ignat, Victor Yila, Carmen Plesea, Paul Gheorghe, Richie.

tray

Valeriu Argaseala, Presedintele Clubului Steaua a fost prezent la Festivitatea de Premiere si a inmanat Cupele si Trofeele castigatorilor. Cu aceasta ocazie a avut loc si tragerea la sorti pentru competitia adresata reprezentantilor din domeniul bancar (CEC Bank, BANCPOST, ING Bank, BANK of CYPRUS, BCR, PIRAEUS Bank, BRD Societe Generale, Banca Transilvania, RAIFFEISEN Bank si VOLKSBANK), ce vor participa la Turneul Editiei I a Cupei “OASIS” la minifotbal, care se va incepe pe 24 aprilie si va dura doua saptamani. In cadrul aceluiasi eveniment a avut loc si un recital al trupei de breakdance “Trouble”.

stranded-man

dsc_4861

Complexul “Oasis” Sport&Leisure este o locatie situata intr-o zona verde, pe malul Lacului Baneasa, in spatele Casei Presei Libere. Printre avantajele clubului se numara terenurile de sport (minifotbal, tenis de camp), piscina, vestiarele, terasa, cele doua baruri (in incinta clubului si langa piscina) sau restaurantul cu bucatarie traditionala romaneasca.