Clubul Cavalerilor SERVE – mai mult decat un magazin virtual de vinuri

Compania SERVE a lansat de curand portalul Clubul Cavalerilor SERVE, un site ce se doreste a fi, potrivit fondatorilor sai,  mai mult decat un magazin virtual. „Echipa SERVE si cu mine am dorit sa cream Clubul Cavalerilor din respect pentru credinta noastra conform careia vinul nu este numai o bautura, este simbioza intre vie si viticultor; viticultor care, prin efortul depus si cu ajutorul naturii, reuseste sa exprime tot ce poate fi mai bun din strugurele pe care il cultiva”, afirma contele Guy Tyrel de Poix, proprietarul cramei.

Publicitate
Ravago

Conform reprezentantilor SERVE, membrii acestui „club” pot intra prin intermediul internetului in culisele cramei, pot afla noutati din lumea vinului si sfaturi despre asocierea vinului cu mancarea. De asemenea, ei pot fi la curent cu evolutia recoltei si pot beneficia de invitatii la evenimentele SERVE. Prin intermediul programul de fidelitate (smart drinker), utilizatorii portalului au posibilitatea de a acumula puncte la fiecare achizitie de vin, avand astfel acces la produse exclusiviste din lumea vinului.

In perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2010 membrii Clubului Cavalerilor beneficiaza de o reducere de 10% pentru noile vinuri Vinul Cavalerului Riesling 2009 si Terra Romana Sauvignon Blanc 2009 si pentru Terra Romana Pinot Noir 2007.

Publicitate
IPPU

Comenzile se efectueaza cu minim 48 ore inainte pe www.clubulcavalerilor.ro sau la numarul de telefon 021/222.84.56.