Clubul Presa de Vin in 2006

Membrii Clubului Presa de Vin au stabilit, in cadrul unei intalniri desfasurate saptamana trecuta, programul pentru anul 2006. Astfel, pe langa participari la principalele evenimente de profil din Romania, jurnalistii din cadrul Clubului vor face deplasari la mai multe centre vitivinicole.

Publicitate
Excursii

In luna martie, reprezentantii Clublui Presa de Vin vor participa la Salonul National de Vinuri Vin Vest, organizat la Timisoara si vor face o deplasare la Cramele Recas. In aprilie si mai se vor organiza excursii de documentare in Oltenia la Vie-Vin Segarcea, Domeniile Coroanei, crama Oprisor (Carl Reh), Vanju Mare (Vinterra), Dragasani (Agricola Stirbey) [i la Samburesti, crama apartinand Casei Vinarte.

In luna iunie, jurnalistii vor vizita producatorul Alcovin Macin, urmand ca in luna iulie sa viziteze podgoria Murfatlar.
De asemenea, in luna septembrie, membrii Clubului Presa de Vin, vor insoti caravana Festivinum, cel mai mare festival dedicat vinului romanesc, in orasele Bucuresti, Constanta, Iasi si Cluj, iar in octombrie vor merge in vizita in podgoria Puricari, Republica Moldova.

Publicitate