Skip to content
Top Menu
Vinul.ro
  • Home
    • Upcoming events – JOIN
    • Evenimente Vinul.ro
    • Canal YouTUBE Vinul.ro
  • Stiri
  • Editorial
    • Opiniile editorilor
    • Interviuri si portrete
    • Analize si statistici
    • Articole si reportaje
  • Topuri
    • Top 10 vinuri
    • Premiile Vinul.Ro
    • Vinuri romanesti
    • Vinuri straine
  • Comunitate
    • Bloguri si oameni
    • artvinium
    • Blog Alin Ionita
    • Blog Catalin Paduraru
    • Blog catalinpaduraru.ro
    • Blog Cezar Ioan
    • Blog Ciprian
    • Blog Costachel
    • Blog George Mitea
    • Blog Mihnea Mironescu
    • Blog Radu Rizea
    • Blog Răzvan Jurca
    • Blog Valentin Ceafalau
    • Blog ziaruldeiasi
    • Bon Chef
    • Cazancuvin
    • Cellartales
    • Culinar
    • Feteasca Neagra si Merlot
    • Fromgrapestowine
  • Life-style
    • Cum cumperi vin
    • Dictionarul gusturilor
    • Legendele vinului
    • Magazine de vinuri
    • Retete culinare
    • Timp liber
    • Traditii romanesti
    • Vinul si sanatatea
    • Carti
    • ABONARE Revista Vinul.ro
  • Restaurante
    • Cronici de restaurante
    • Lansari de restaurante
    • Degustarile Vinul.Ro
  • Wine Retail
    • Wine Shops & Friends
    • Producatori vinuri
  • FB
Main Menu

Coeur Mediteranee

februarie 24, 2009august 9, 2017Vinul.ro

Tara de provenienta:    Franta
Vinul:  Les Dorinnes: Coeur Mediteranee (alb, rosu)
Anul –
Regiune:  Portes de Mediterranee Vallee du Rhone
Importator:  Vina Vera Impex SRL
Observatii:  Vin de Pays

Posted Under
Producatori vinuri
Tagged
Coeur Mediteranee

Post navigation

Les Dorinnes
Fleur des Barronies

SUSȚINEM

Recomandăm

Parteneri

Noutati Vinul.ro

  • Organic, Biodinamic, Vegan sau Natural? Care este diferența? Ce alegem?
  • Multe întrebări și puține răspunsuri despre vinurile Mercedes, Maybach sau Ferrari
  • Montepulciano D’Abruzzo la București: un ”vin culinar” cu o evoluție spectaculoasă
  • Studiu: Cum își aleg milenialii români vinul?
  • Full house la Treaz & Nu în Iași, degustări animate la Norma Fine Wines din Buzău – la lansarea #Winelovers Guide into Romanian Treasures
  • Cramele moldovenești – atracții turistice pentru #winelovers. Castel Mimi (I)
  • Lansări #Winelovers Guide la Iași și Buzău. Cu degustare Casa de Vinuri Cotnari, Averești, SERVE și Strunga
  • Fiul ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate. Industriaș, bancher și viticultor la Tohani
  • Sergiu Nedelea (Winetaste School): ”Viitorul someleriei – luminos! Haideţi să fim mai creativi și să facem lucrurile în viață mai în demisec!”
  • Grecia Panorama – festival grecesc la World Trade Plaza, în week-end

Noutati

  • Organic, Biodinamic, Vegan sau Natural? Care este diferența? Ce alegem?
  • Multe întrebări și puține răspunsuri despre vinurile Mercedes, Maybach sau Ferrari
  • Montepulciano D’Abruzzo la București: un ”vin culinar” cu o evoluție spectaculoasă
  • Studiu: Cum își aleg milenialii români vinul?
  • Full house la Treaz & Nu în Iași, degustări animate la Norma Fine Wines din Buzău – la lansarea #Winelovers Guide into Romanian Treasures

RSS Evenimente

  • Lansări #Winelovers Guide la Iași și Buzău. Cu degustare Casa de Vinuri Cotnari, Averești, SERVE și Strunga
    Vineri, 25 ianuarie, la “Treaz & Nu” din Iași (de la orele 18.00), și sâmbătă, 26 ianuarie, la “Norma Fine Wines & Dining” Articolul Lansări #Winelovers Guide la Iași și Buzău. Cu degustare Casa de Vinuri Cotnari, Averești, SERVE și Strunga apare prima dată în Vinul.ro.
  • Volumul “#Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures” / Premiile de excelență Vinul.Ro 2018: cu sinceritate și pricepere prin universul vinului românesc 
    Cartea poate fi achiziționată online aici sau aici! Un nou volum inițiat de Vinul.Ro are prelansarea la București în data de 12 decembrie Articolul Volumul “#Winelovers’ Guide Into Romanian Treasures” / Premiile de excelență Vinul.Ro 2018: cu sinceritate și pricepere prin universul vinului românesc  apare prima dată în Vinul.ro.

Arhiva anuala Vinul.ro

Copyright © 2019 Vinul.ro.
Proudly powered by WordPress. | Theme: Awaken by ThemezHut.