COMUNICAT DE PRESA: MISIONES DE RENGO si VINA MAR au umplut paharele la BRASOV

In prezenta Excelentei Sale Ambasadorul Republicii Chile Carlos Parker, Catalin Paduraru si Sergiu Nedelea, ambasadori ai celor doua branduri, au fost gazde bune pentru iubitorii brasoveni ai adevaratelor vinuri chiliene

Publicitate
Excursii

Bucuresti, 26 noiembrie 2007 – La sfarsitul saptamanii trecute, VINEXPERT si VINO VERO au lansat vinurile chiliene Misiones de Rengo si Vina Mar la Brasov, printr-o degustare la care au participat peste 100 de iubitori ai vinului. Totodata, evenimentul brasovean a marcat preluarea a 50 % din actiunile Vinexpert de catre Match Point, actionarul principal al Vino Vero. Cele doua firme au ales pentru aceasta ocazie Brasovul, atat din respect pentru multiculturalitatea si traditia turistica a orasului, cat si datorita faptului ca in oras se afla primul magazín Vinexpert deschis in afara capitalei.

Ambasadorul Republicii Chile, Excelenta Sa Carlos Parker, venit special pentru acest eveniment, si-a exprimat bucuria de a se afla la Brasov si de a participa la prima intilnire a brasovenilor cu vinurile chiliene de calitate.

Publicitate
IPPU

In degustare au intrat doua dintre vinurile care au zguduit piata romaneasca imediat dupa 1 ianuarie 2007: Misiones de Rengo si Vina Mar. Ambele branduri sunt importate de Vino Vero si apartin principalului producator de vinuri imbuteliate din Chile: Southern Sun Wine Group.
Catalin Paduraru, fondatorul conceptului Vinexpert, membru ADAR si al Federatiei Internationale a Jurnalistilor de Vin si somelierul Sergiu Nedelea au prezentat cinci vinuri MISIONES DE RENGO: Sauvignon Blanc Varietal, Chardonnay Cuvée (vinuri albe) si Carmenère Varietal, Carmenère Reserva, Cabernet Sauvignon-Syrah Reserva (vinuri rosii). VINA MAR, brandul de vinuri premium al producatorului chilian, a fost reprezentat de uluitorul Cabernet Sauvignon-Carmenère Reserva Especial, cupajul care a luat cel mai mare punctaj acordat de juriul international al recentului concurs de Cabernet Sauvignon organizat de Vinul.Ro: 92.4 puncte.

Iubitorii brasoveni ai vinului prezenti la Restaurantul Vesuvius au descoperit, cu surpriza si incantare, gustul proaspat, intens si aromat, buchetele pline si corpurile puternice ale acestor vinuri exotice, apreciate si vandute in peste 70 de tari. „Am auzit de aceste vinuri si le-am vazut in magazinele specializate din Anglia, dar, de abia acum am inteles de ce MISIONES DE RENGO si VINA MAR sunt vinurile chiliene cele mai premiate la marile concursuri din Europa. Pentru mine, aceasta degustare a fost, in primul rand, educativa. Am, acum, un alt punct de referinta in alegerea vinurilor.”, a spus, la plecare, un invitat.

„E tot ce ne-am dorit. Pentru ca vinul tine de calitatea vietii pe care o traim, vrem ca pe mesele romanilor sa ajunga, rind pe rind, numai vinuri bune, din toata lumea, la preturi accesibile tuturor.”, a adaugat Maia Banciu, managerul de marketing si comunicare al Vinexpert si Vino Vero.

***
VINEXPERT este singura retea romaneasca de magazine specializate in vinuri si bauturi premium, cu cel mai puternic magazin online: www.evinoteca.ro. Selectioner de vinuri din 1999, oferim cunoscatorilor si iubitorilor vinului cea mai buna colectie din Romania: marile Chateaux-uri, cele mai bine cotate branduri internationale, titlurile cele mai reprezentative din Lumea Noua, raritati, vinuri speciale, loturi scurte, curiozitati, alaturi de vinuri vechi, din vinoteci celebre. Doar la noi gasiti renumitele pahare Riedel, decantoarele Etain-Prestige, o gama larga de accesorii Vacuvin, sistemele de racire-invechire Mondial Elite. Realizam cadouri dedicate, sau corporate, cu personalizari inedite, inclusiv „private label”. Va asteptam la Atelier Vinexpert – Unirea Shopping Center Bucuresti (021-3030280), Galeria Vinexpert – Bd. Octavian Goga 24, Bucuresti (021-3274974), Relax by Vinexpert – Macromall, Brasov (0268-338717). De asemenea, puteti comanda online, pe www.evinoteca.ro, sau la tel. 021-3268529 si 031-4051919.
VINO VERO a fost infiintata la Cluj, in noiembrie 2006. Detinem 60% din cota de piata a vinurilor importate din Chile. Portofoliul nostru acopera atat Lumea Noua cat si Europa, fiind format numai din vinuri premium, imbuteliate la producator: Misiones de Rengo, Vina Mar (Chile), Tamari (Argentina), Kilikanoon, The Hedonist-McLaren Valley (Australia), Koru, Kauri Bay (Noua Zeelanda), Vallegarcia (Spania). Oferim consumatorilor romani o selectie bazata pe cel mai bun raport calitate-pret: vinuri premiate la marile concursuri internationale si care isi reprezinta perfect zona, podgoria si winemakerul. Fie ca veti alege un vin de 15 RON, sau unul de 150 RON, puteti fi siguri de valoarea lui.

Maia Banciu
Manager Marketing si Comunicare
Vinexpert si Vino Vero
O722-557222
office@vinexpert.info
office@vinovero.ro