COMUNICAT DE PRESA: Rezultate Villa Maria, Noua Zeelanda

La concursul „International Wine Challenge 2007″ ce s-a desfăşurat la Londra, Alastair Maling – Master of Wine, vinificator în cadrul Grupului Villa Maria, Noua Zeelandă, a câştigat Trofeul pentru Vinificatorul Vinurilor Albe al anului 2007. „International Wine Challenge” este considerată una dintre cele mai prestigioase competiţii din industria vinului cu peste 9000 de probe înscrise în acest an.

Publicitate
IWCB

„Acest Trofeu este un tribut adus echipei de la Villa Maria şi, totodată, confirmă potenţialul pe care Noua Zeelandă îl are pentru producerea vinurilor albe de top.”

La această competiţie Villa Maria a câştigat nu mai puţin de 25 de distincţii printre care 4 Trofee şi 2 Medalii de Aur.

Publicitate
IPPU

Un alt rezultat excepţional obţinut de Villa Maria este Trofeul pentru Cellar Selection Pinot Noir la concursul „International Wine & Spirit 2007″, desfăşurat tot la Londra.

„Suntem încântaţi că, pentru al doilea an consecutiv, Villa Maria a fost recunoscută pentru producerea unui Pinot Noir care străluceşte la nivel global”
– George Fistonich, Proprietar şi Director General