COMUNICAT: Food&Bar Magazine premiază excelenţa

Food&Bar Magazine, cea mai importantă revistă a tendinţelor în restaurante şi baruri, organizează Premiile Food&Bar Magazine. Evenimentul, o premieră pe piaţa românească, va stabili topul celor mai bune restaurante, baruri, cafenele şi firme de catering din România.

Publicitate
Velvet

Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc joi, 30 octombrie, în Grand Ballroom de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Au fost stabilite 10 categorii de premii:

Publicitate
IPPU

1. Cel mai bun restaurant
Categorie: toate tipurile de restaurante.

2. Cel mai bun restaurant cu specific romanesc
Categorie: restaurantele traditionale romanesti.

3. Cel mai bun restaurant cu specific strain
Categorie: restaurantele cu specific etnic sau international.

4. Cea mai buna companie de catering
Categorie: companii de catering pentru evenimente.

5. Cel mai bun delivery / take away
Categorie: companii care livreaza mancare la birou / acasa sau la pachet.

6. Cel mai bun pub / bar
Categorie: bar, pub, english / irish pub, cocktail bar, terasa etc.

7. Cea mai buna cafenea / ceainarie
Categorie: cafenele si ceainarii

8. Cel mai constant restaurant
Categorie: toate tipurile de restaurante cu minim 1 an de activitate.

9. Cel mai bun restaurant nou deschis
Categorie: toate tipurile de restaurante cu maxim 1 an de activitate

10. Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine
Categorie: toate tipurile de restaurante, cafenele, baruri, puburi, firme de catering, firme de delivery / take away etc.

Câştigătorii celor 10 categorii de premii vor fi desemnaţi pe baza voturilor exercitate de câteva sute de votanţi aflaţi în baza de date alcătuită de Food&Bar Magazine. Este vorba de persoane din managementul celor mai importante companii din România, clienţi avizaţi, care obişnuiesc să petreacă mult timp în oraş şi care au experienţa serviciilor din România şi din străinatate. Prin intermediul unui cod secret, emis nominal, aceştia vor putea accesa Secţiunea de vot disponibilă pe site-ul www.foodandbar.ro, unde vor introduce nominalizările personale pentru fiecare din primele nouă categorii de premii. Prin intermediul codului care va fi transmis ,putem garanta pentru corectitudinea totala a procesului de votare.

Pentru cea de a zecea categorie, Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, votul este liber şi poate fi exprimat de către oricine doreşte să ia parte la acest proces. Votanţii din rândului publicului cititor trebuie să nominalizeze cel mai bun restaurant, cel mai bun bar, cea mai bună cafenea, cea mai bună firmă de catering şi cea mai bună firmă de delivery / take away. Va fi desemnat câştigător cel care va aduna cel mai mare număr de voturi pe ansamblu.

Tehnica de votare

Categoriile 1-9. Secţiunea de vot disponibilă pe site-ul www.premiifb.ro conţine o succesiune de nouă pagini, câte una pentru fiecare dintre primele nouă categorii, unde pot fi introduse maxim trei nominalizari per categorie. Fiecare nominalizare va primi între 3 puncte (poziţia 1) şi 1 punct (poziţia 3). În final, după centralizarea tuturor voturilor, se va face suma punctajelor, stabilindu-se topul fiecărei categorii.

Categoria 10 – Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine.

Sectiunea de vot public contine un formular in care vor fi nominalizate preferintele personale pentru 5 categorii: Cel mai bun restaurant, cea mai buna cafenea, cel mai bun pub/bar, cea mai buna firma de catering, cea mai buna firma de delivery/take away.

Având ca unic argument sutele de voturi bazate în exclusivitate pe experienţa clienţilor, fiecare dintre cele 10 premii Food & Bar Magazine vor recunoaşte fără echivoc efortul depus pentru atingerea celui mai important obiectiv: experienţa excelentă oferită clientului.

Cum îţi rezervi biletul la gala de decernare a premiilor?

Rezervă-ţi din timp un loc la Gala de decernare a Premiilor Food & Bar Magazine! Descarca formularul de rezervare pe adresa: http://www.premiifb.ro/formular/premii_FB_2008.pdf sau intră pe site-ul www.premiifb.ro, accesează unul din cele două tipuri de bilete disponibile, şi alătură-te elitelor industriei food services. Află cine sunt managerii celor mai bune restaurante, baruri, cafenele şi firme de catering din România la primul eveniment de acest gen organizat de Food&Bar Magazine.

Evenimentul este sustinut de Coca Cola , Unilever si Porsche iar ca parteneri media sunt Hotnews, Comunicate de presa, Radio Romania Actualitati, Business Standard, Money Express, SmartFinancial, Secrete de Chef, Sapte Seri , Good Food, Vinul.ro si Cotidianul.

Persoana de contact:

Monica David monica.david@bpgroup.ro

Tel:021 3119453

Mobil:0723 677696

Fax: 021 3155086

www.premiifb.ro