COMUNICAT: Gama Ballantine’s Super Premium lansata in Romania

Bucuresti, 22 noiembrie 2007 – Pernod Ricard si-a lansat in Romania gama de whisky Ballantine’s Super Premium: Ballantine’s 17 yo, Ballantine’s 21 yo si Ballantine’s 30 yo, se arata intr-un comunicat al comopaniei.

Publicitate
IWCB

Un moment aparte in cadrul evenimentului de lansare a fost marcat de sesiunea de degustare sustinuta de Alan Grieg – Director of Heritage Ballantine’s. De-a lungul carierei sale, Alan Grieg a contribuit in mod direct la desavarsirea unora dintre cele mai apreciate bauturi, fiind inaltat la rangul de „Keeper of the Quaich”, cea mai inalta societate a whisky-ului scotian.

„Derulat in baza unui adevarat ritual, momentul de degustare le ofera participantilor o explozie de emotii gustative si olfactive, lasand impresii de neuitat. Pana la urma, despre asta vorbeste acest brand: despre impresii, despre relatia dintre spirit si aroma, despre momente unice in viata. O experienta Ballantine’s nu se uita… speram ca am reusit sa aratam acest lucru prin evenimentul de astazi”, spune Alan Grieg – Director of Heritage Ballantine’s.

Publicitate
IPPU

Gama Ballantine’s este cea mai extinsa gama de whisky din lume, cu vanzari de peste 5,3 milioane de baxuri de 9 litri in intervalul 2005/ 2006

Ballantine’s 17 yo este cel mai premiat whisky de 17 ani din lume, fiind preparat dupa o reteta transmisa din generatie in generatie, reteta care ramane neschimbata de mai bine de 75 de ani, potrivit aceluiasi comunicat. Ballantine’s 21 yo a fost premiat cu medalia de aur la „International Wine & Spirit Challenge” in 1998 si este vandut cu precadere in magazine selectionate si magazine Duty Free. Ballantine’s 30 yo este obtinut dintr-o combinatie unica de cereale si conservat in recipiente de stejar timp de 30 de ani. Ballantine’s 30 yo este disponibil doar in cantitati limitate si nu acopera niciodata cererea existenta pe piata, se arata in comunicatul citat.
Doua dintre cele mai in voga artiste ale momentului, Ida Corr si Camille Jones, au raspuns invitatiei Ballantine’s si vor incanta amatorii de arome rafinate cu doua dintre cele mai ascultate hituri ale momentului: The Creeps si Let Me Think About It, in cadrul unui concert extraordinar sustinut la evenimentul de gala.

Despre Pernod Ricard Romania

Pernod Ricard, companie franceza producatoare si distribuitoare de bauturi spirtoase si vinuri, numarul 2 pe plan mondial si numarul 1 in Europa, detine in portofoliul sau numeroase marci de prestigiu. Printre acestea: Ricard, Ballantine’s, Chivas Regal, Malibu, Beefeater, Havana Club, Stolichnaya, Jameson, Martell, The Glenlivet, Jacob’s Creek, Mumm, Perrier-Jouët.