Concha y Toro, “cel mai apreciat brand de vinuri”

Concha y Toro a fost ales pentru a doua oara consecutiv “Cel mai apreciat brand de vinuri”, conform unei evaluari facuta de prestigioasa revista engleza Drinks International. Peste 60 de experti din industria vinului au luat parte la aceasta evaluare, in cadrul careia Concha y Toro a obtinut cel mai mare numar de nominalizari la categoria “cel mai apreciat brand de vinuri”, detronand numeroase branduri arhicunoscute precum Torres, Antinori, Penfolds, Jacob’s Creek, Kendall Jackson, Vega Sicilia sau Chateau Margaux.

Publicitate
Oprisor

“Primirea acestei recunoasteri importante, pentru al doilea an consecutiv, este dovada evidenta a perceptiei imaginii pe care au avut-o compania si brandul in industria locala si internationala a vinului. Aceasta nominalizare ne mandreste si ne reafirma angajamentul nostru de a oferi milioanelor de consumatori vinuri de inalta calitate, care reflecta diversitatea si tipicitatea pe care o ofera Chile ca producator de vinuri” a afirmat Eduardo Guilisasti, CEO la Vina Concha y Toro.

Editorul revistei Drinks International, Graham Holter, a sustinut ca foarte important la acest studiu este faptul ca aceasta lista include branduri “ce pot fi gasite in Shanghai si in magazinele din Minnesota”, acoperind o paleta mondiala de branduri din domeniu. Toate nominalizarile vor fi comunicate in suplimentul „50 cele mai apreciate branduri de vinuri 2012” al urmatoarei editii a publicatiei engleze.

Publicitate

In realizarea acestui clasament, expertii evaluatori au tinut cont de urmatoarele criterii de apreciere: imbunatatirea constanta a calitatii vinurilor, evidentierea regiunii sau tarii de origine, raspunsul la nevoile si gusturile publicului, succesul distributiei si ambalarii, atractivitatea catre un grup demografic foarte larg.

Top 10 branduri apreciate la nivel mondial:

1. Concha y Toro
2. Torres
3. Antinori
4. Penfolds
5. Jacob’s Creek
6. Kendall Jackson
7. Michel Chapoutier
8. Guigal
9. Vega Sicilia
10. Chateau Margaux.