Concha y Toro, sponsor oficial al echipei Manchester United

La sfarsitul lunii septembrie, compania Concha y Toro a anuntat ca a devenit a marca de vin oficiala a echipei Manchester United, in urma unui parteneriat de sponsorizare semnat cu reprezentantii clubului britanic de fotbal, potrivit unui comunicat de presa al Cramelor Halewood.

Publicitate
Oprisor

Ceremonia de prezentare a noii colaborarii a avut loc pe stadionul Old Trafford, iar renumitul antrenor Alex Ferguson, un mare pasionat de vinuri, a declarat cu entuziasm ca echipa pe care o reprezinta si vinurile Concha y Toro impartasesc traditia in excelenta si valori puternice.

Compania noastra este lider pe piata de vinuri chiliene in lume, asadar ni s-a parut firesc sa sustinem una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume, cu un palmares remarcabil. Manchester United a dovedit ca poate oricand sa ofere un meci de senzatie, care poate fi savurat impreuna cu un vin de calitate” a declarat Alfonso Larrain Santa Maria, presedinte Viña Concha y Toro.

Publicitate

Pentru ambii parteneri, aceasta sponsorizare reprezinta un punct de referinta in istoria lor recenta. Mai multe informatii despre aceasta colaborare pot fi gasit pe site-urile www.conchaytoro.com si www.conchaytorofans.com, unde vor fi constant postate noutati.

Vinurile Concha y Toro sunt importate si distribuite in Romania de Cramele Halewood, compania fiind reprezentant unic in Romania al casei de vinuri chiliene.