CONCURS: Budureasca te premiaza! (Advertorial)

Dragi iubitori ai vinului,

Publicitate
Ravago

budureascaIncepand cu data de 1 martie 2013 va oferim ocazia de a deveni unul dintre castigatorii concursului „Despre Budureasca“. Cititi intrebarea saptamanii, postata pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/BUDUREASCA, trimiteti raspunsul dvs. la adresa de email office@budureasca.ro impreuna cu datele dvs. de contact si puteti deveni, prin tragere la sorti, castigatorul unuia din cele patru vinuri de Budureasca acordate lunar in cadrul concursului. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/BUDUREASCA si pe website-ul nostru www.budureasca.ro.

De asemenea, va oferim oportunitatea de a deveni castigator in cadrul concursului „Budureasca on-line”. Plasati comenzile dvs. pe magazinul nostru on-line www.budureasca.ro/magazin, iar in functie de valoarea cumulata a comenzilor in decurs de maxim cinci luni calendaristice, puteti castiga un voucher cadou in valoare de 120 lei, in cadrul unuia dintre restaurantele noastre partenere.

Publicitate
IPPU

Regulamentul concursului este disponibil pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/BUDUREASCA si pe website-ul nostru www.budureasca.ro