Concurs de amuzamente la birou cu Unicum, Vinul.Ro si Adonis Software. Pe Facebook

Da click pe poza pentru a participa!

Incepand din 24 noiembrie si pana pe 12 decembrie 2011, profilul de Facebook Vinul.Ro (cu „Like”) va gazdui un amuzant concurs de poze si filmulete cu distractii de la birou. Utilizatorii acestei retele sociale sunt invitati sa dea „Particip” in aplicatia speciala dedicata concursului, pentru a putea posta imagini sau filmari de scene amuzante de la locul de munca, iar cele mai haioase vor fi premiate de partenerul nostru la acest concurs, digestivul Unicum. Aplicatia de concurs este una neintrusiva (nu se va autopropaga in reteaua de prieteni a utilizatorilor care accepta sa participe).

Publicitate
Domeniul Bogdan

Evident, cel mai important premiu al participarii la o astfel de competitie amicala este distractia in sine, dar la ea se adauga si premiile oferite de Unicum: 3 sticle de Unicum de un litru si un set de pahare (locul 1), 2 sticle de Unicum si un set de pahare (locul 2) si o sticla de Unicum + un set de pahare (locul 3). Dupa cum cititorii nostri stiu deja, Unicum este un digestiv traditional unguresc de la 1790, creat de medicul curtii imperiale habsburgice pe baza de peste 40 plante, dupa o reteta ramasa secreta si azi. El poate fi consumat atat ca atare, bine racit, cat si in amestecuri cu alte ingrediente, in functie de gustul si inspiratia fiecaruia.

Aplicatia de concurs a fost realizata pentru Vinul.Ro de catre un alt partener al revistei, compania Adonis Software, creator de servicii complete pentru dezvoltarea de aplicatii pentru iPhone si Android (atat smartphone-uri cat si tablete). Adonis Software ofera servicii complete in acest domeniu, cat si in altele – de la consultanta initiala, design, programare, testare si upload pe AppStore si/ sau Android Market.

Publicitate
IPPU