Concurs de fotografii organizat de magazinul F64 si Domeniile Sahateni

Magazinul de echipament foto-video F64, in parteneriat cu Domeniile Sahateni, va organiza in perioada 30 iulie – 26 august, un concurs pentru toti pasionatii de fotografie si vin, anunta reprezentantii magazinului intr-un comunicat de presa. Astfel, timp de o luna, participantii pot inscrie in concurs fotografii pe teme inspirate de gamele de vinuri Aurelia VisinescuNomad, Artisan si Karakter. Fotografiile vor fi inscrie la sectiunea concurs din cadrul website-ului F64.

Publicitate
Ravago

Cele mai bune 15 fotografii vor fi expuse in cadrul magazinului F64 din Bd. Unirii, iar una dintre acestea va putea castiga un voucher in valoare de 1000 RON. Premiile 2 si 3 constau in colectii de sticle Artisan si Karakter.

Pentru mai multe detalii si regulamentul concursului intrati pe website-ul F64, sectiunea concursuri.

Publicitate

Domeniile Sahateni a fost lansata in anul 2003 de catre Aurelia Visinescu si Steve Cacenco. Aurelia Visinescu a lansat o linie de vinuri care ii poarta numele. Linia Aurelia Visinescu este formata din patru game diferite: Nomad, Artisan, Anima si Karakter. Pana acum, la Sahateni au fost investiti 5 milioane de Euro, atat din fonduri europene, cat si din fonduri proprii.

Magazinul F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine si cel mai mare magazin online de profil pe piata romaneasca de comert electronic: www.F64.ro.