Concurs nou pe Facebook: Vinul.ro iti asigura vinul de Paste.

Vinul.Ro va asigura vinul de Pasti printr-un nou concurs pe Facebook in perioada 11 – 20 aprilie.

Publicitate
Oprisor

Participantii trebuie sa posteze pe pagina noastra de facebook un articol care le-a suras de pe site-ul Vinul.ro, sa-si motiveze alegerea si sa-l promoveze. Primii 3 concurenti care vor aduna cele mai multe „like-uri” la postarile lor, vor castiga un bax cu 6 sticle de vin georgian Teliani Valley Napareuli 2007.

Teliani Valley este un vin conceput printr-un adevarat ritual, din strugurii ,  zdrobiti proaspeti. Mustul fermentat in componenta cu o cultura de drojdie selectata (sacharomyces cerevisiae) se agita de trei ori pe zi.

Publicitate
Oprisor

9 thoughts on “Concurs nou pe Facebook: Vinul.ro iti asigura vinul de Paste.

  1. tru toti barbatii din lume dar mai ales pentru al meu.Sarbrbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi un vin bun.

  2. eu fiind din Iasi, prefer vinurile dim Moldova ,in special din jurul Iasului,pe primul loc ar fi Busuioaca de Bohotin, si normal cele de pe dealul Catalina de la podgoria Cotnari.

  3. Cu siguranta si sincer desi sunt femeie si intodeauna am avut o preferinta fata de vinurile din Moldova ,in special din jurul Iasului,pe primul loc ar fi Busuioaca de Bohotin, si normal cele de pe dealul Catalina de la podgoria Cotnari.Sarbrbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi un vin bun.

  4. Desigur cel mai bun e tot Cotnaru,asta decand eram tanar,dar acum la 66ani nu-l dau pe alt soi, jan omvesel Ploiesti.

  5. Am citit articolul cu legenda despre regina din Saaba si regele Solomon. Mi-a placut, chiar am zambit spre final, legenda dovedind ce magie se afla intr-un pahar cu vin. Imi place vinul de Cotnari. Este minunat dupa o masa cu multe bunatati, cum este cea de Pasti.

Comments are closed.