Concurs: Tu si vinul medaliat, pe Facebook

Vinul.ro organizeaza pe Facebook, in perioada 24 noiembrie – 15 decembrie 2010, concursul, „Tu si vinul medaliat”. Premiul consta in sase sticle de vinuri medaliate cu aur la Premiile de Excelenta Vinul.ro si o invitatie pentru doua persoane la una din degustarile Vinul.ro.

Publicitate
Oprisor

Cei doritori sa se inscrie trebuie doar sa se pozeze cu orice sticla de vin medaliat la Premiile de Excelenta Vinul.ro (gasiti lista aici), sa-l descrie in trei cuvinte si sa posteze poza pe pagina concursului cu tag catre Vinul Ro. Promovati-va alegerea, rugati prietenii sa va voteze, caci poza cu cele mai multe „like-uri” va fi desemnata castigatoare.

Regulamentul concursului:

1. Participantii la concurs trebuie sa aiba 18 ani impliniti. Vinul.ro isi rezerva dreptul de a verifica daca Participantii indeplinesc aceasta conditie.

Publicitate
Velvet

2. Nu pot participa la concurs angajatii Vinul.ro.

3. Pentru a se inscrie in competitie, Participantii trebuie sa se inscrie in concursul „Tu si vinul medaliat” intre 24 noiembrie 2010 si 15 decembrie 2010. Perioada de concurs se incheie la ora 12:00, ora Romaniei, pe 15 decembrie 2010.

4. In poza inscrisa in concurs trebuie sa apara o sticla de vin medaliat la Premiile de Excelenta Vinul.ro, cu eticheta vizibila. De asemenea, poza trebuie sa aibe tag cu profilul de Facebook Vinul Ro. Lista de vinuri medaliate se poate vizualiza aici.

5. Pozele inscrise in concurs tarziu, care sunt neclare, modificate, incomplete, defecte sau corupte nu vor fi acceptate.

6. Participantii trebuie sa se asigure ca nu incalca drepturile de confidentialitate, de autor sau alte drepturi apartinand altor persoane.

7. Materialele obscene sau nepotrivite nu sunt acceptate, iar Vinul.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice poza din acest motiv.

8. Materialele trebuie postate pe pagina de Facebook a concursului.

9. Un utilizator poate posta mai multe poze, dar se va alege una singura de la fiecare participant.

10. Evenimente neprevazute pot opri concursul sau impiedica acordarea premiului astfel incat promotia poate fi modificata sau amanata. Vinul.ro nu poate fi facut responsabil in astfel de situatii.

11. Va fi premiata poza cu cele mai multe voturi. In cazul in care va fi egalitate intre mai multe poze, se va organiza o runda de departajare intre finalisti.

12. Participarea presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

13. Premiul consta in sase sticle cu vinuri medaliate cu aur la Premiile de Excelenta Vinul.ro si o invitatie pentru doua persoane la proxima degustare organizata de Vinul.ro.

14. Nu se ofera contravaloarea in bani a premiilor.

Vinul.ro nu poate fi facut responsabil pentru disfunctionalitatile tehnice, de hardware si de software sau de lipsa sau pierderea conectivitatii care sa limiteze sau sa impiedice participantul sa participe la concurs.