Concurs: Vinul si muzica japoneza

Un vin bun merge intotdeauna cu o muzica buna. Dar nu trebuie sa ne gandim ca muzica buna care merge cu vinul este doar cea lautareasca, ci poate fi si clasica, orchestrala sau chiar combinata, cea moderna cu cea clasica. Un astfel de concert va sustine Eitetsu Hayashi, pe 20 octombrie 2010, la Sala Palatului, in Bucuresti.

Publicitate
Velvet

Eitetsu Hayashi, cel mai bun solist de Taiko – tobe japoneze, va sustine doua concerte extraordinare impreuna cu Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de maestrul Horia Andreescu, pe 20 octombrie 2010, ora 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Eitetsu Hayashi va interpreta “HI-TEN-YU” – A Concerto for Japanese Drum and Orchestra, lucrare semnata de compozitorul Isao Matshushita. Prima parte a concertelor din seria “Marilor Intalniri” va cuprinde lucrari ale unor compozitori consacrati: George Enescu, Ciprian Porumbescu, Béla Bartók, Doru Popovici, Tiberiu Olah si Grigoras Dinicu.

Publicitate
Oprisor

Vinul.ro te ajuta sa mergi la concert, oferind ca premiu o invitatie dubla la concert. Poti castiga o invitatia dubla la acest concert, sa mergi impreuna cu o persoana ce stie sa aprecieze astfel de evenimente. Participa acum la concurs, recomanda pagina de concurs Eitetsu Hayashi la 5 prieteni si poti castiga invitatia de doua persoana, ce iti permite accesul la reprezentatia de la Bucuresti, Sala Palatului.

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs Eitetsu Hayashi de pe site-ul Vinul.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Vinul.ro si saptamanl vei primi cele mai noi stiri din industria vinului.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai implinita varsta de 18 ani, insa poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. De asemenea, trebuie sa stii ca, in cazul in care nu iti doresti sa folosesti invitatia la concert, nu vei primi in bani sau produse in contra-valoarea premiului. In schimb, acest voucher este transmisibil, astfel ca il vei putea face cadou.

Perioada de desfasurare a concursului este 15 octombrie  – 20 octombrie 2010.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Invitatiile se vor ridica in ziua spectacolului, de la intrarea in “Sala Palatului”.

Castigatorul concursului este: Andrei Gheorghe! Felicitari! In scurt timp vei primi un mail de la Echipa Vinul.ro pentru mai multe informatii.