Conferinta Wine & HoReCa 2012 deschide Festivalul Provino – 6 decembrie

Festivalul de Vin, Arta si Gastronomie Provino, eveniment care se va desfasura in perioada 6-9 decembrie, la Palas Iasi, va fi deschis de Conferinta Wine & HoReCa 2012, eveniment care ii reuneste pe cei mai reprezentativi 11 de profesionisti din regiunea de Nord-Est.

Publicitate
Excursii

Potrivit organizatorilor Provino, conferinta, la care sunt invitati sa participe producatori de vin, achizitori din HoReCa, manageri de restaurante si specialisti ai vinului, are ca principal obiectiv cresterea vanzarilor de vin in restaurante. Ziua de 6 decembrie, denumita generic PROVINO – Preview Day, este rezervata exclusiv reprezentantilor HoReCa, manageri si proprietari, profesionisti din industrie, producatori de vin, colectionari, pasionati si critici ai vinului.

In cadrul acestei conferinte vir fi dezbatute teme precum „Vinuri romanesti vs. vinuri de import in restaurante” (Speaker: prof. dr. Valeriu V. Cotea), „Evaluarea senzoriala a unui vin la achizitie” (Speaker: Conf. Dr. Ing. Dorin Popa), „Serviciile si educarea ospatarilor. Educarea clientilor” (Speaker: Marian Timofti, Presedinte OSR 2011), „Importanta unui Wine List de restaurant” (Speaker: Catalin Paduraru), „Model de succes in managementul unui restaurant cu wine list” (Speaker: Tudor Balan, proprietar Restaurant Enoteca Ralet) si „Designul de restaurant. Spatiul comercial – creatie sau afacere” (Speaker: Arh. Victor Grosu).

Publicitate

Conferinta Wine &HoReCa este un eveniment dedicat profesionistilor. Participarea este gratuita, cu inregistrare prealabila, pana la data de 25 noiembrie 2012.

Persoana de contact:
Ioana Vaman
Tel: 0374 326 081
Email: ioana.vaman@abplus.ro