Constellation a devenit Accolade Wines

Gigantul Constellation, una dintre cele mai mari companii de vinuri din lume, si-a schimbat oficial numele in Accolade Wines, demers ce face parte din noua strategie de marketing, anunta Harpers.co.uk.

Publicitate
Ravago

Potrivit reprezentantilor companiei, care detine branduri de renume precum Hardys, Echo Falls, Echo Falls, Kumala, Robert Mondavi si Clos du Bois, aceasta noua abordare „se bazeaza pe cresterea valorica pentru realizarea profitului”. Directorul executiv al Constellation, Troy Christensen, a declarat ca noua identitate a corporatiei reprezinta „un mod cat se poate de natural in a exprima multumirea fata de realizarile de pana acum al companiei . Noul logo, format din litera A, pe un fundal rosu, evoca pasiunea si mandria noastra”. Christensen mai precizeaza ca designul acestui logo mai face trimitere şi la conexiunile si standardele globale ale corporatiei.

In decembrie 2010, Constellation a vandut grupului Champ Private Equity diviziile sale din Australia si Marea Britanie, in urma unei tranzactii de 230 de milioane de dolari.

Publicitate
Oprisor