Dupa succesul primei calatorii oenologice si culinare in Noua Zeelanda, Vinexpert si Bucatarescu propun o noua incursiune in lumea gusturilor rafinate, explorand combinatiile de fructe de mare si vinuri alese din Europa, Lumea Noua si America.
Cum primul eveniment din serie a fost SOLD OUT si avand in vedere cererile de participare deja inregistrate, pentru noul festin vor fi rezervate doua date – 19 si 20 august, incepand cu 19:30, in locatia binecunoscuta – VINEXPERT LOUNGE Dorobanti (Calea Dorobanti nr. 152), care va gazdui acest maraton al gustului si in lunile urmatoare.
MENIUL propus de aceasta data va rezerva noi surprize si va va purta in 4 tari de pe 3 continente, provocandu-va deopotriva imaginatia si papilele gustative cu 7 vinuri de gala si 6 retete savuroase:
– Intampinare cu CAVA Pere Ventura Primer Brut Reserva (Spania)
-Varietati de paine cu masline incercate cu 4 feluri de ulei extravirgin de masline si 3 tipuri de otet balsamic – Jordan CHARDONNAY, Russian River Valley 2009 (Statele Unite)
-Salata de calamari, rucola, fasole rosie si portocale cu sos caraibian de mango si rom – Rimapere, SAUVIGNON BLANC, 2013 (Noua Zeelanda)
-Adaptare libera a faimoasei Bouillabaise – supa de peste din port de la Marsilia – Guigal, VIOGNIER Condrieu, 2011 (Franta)
-Barcute de dovlecel cu creveti, branza frantuzeasca si smantana – Chateau Puech-Haut, PRESTIGE ROSE, 2013 (Franta)
-Budinca de clatite umplute cu fructe de mare si stropite cu dressing tropical – Mas de Cadenet, ROSE, 2013 (Franta)
-Sufleu de conopida, scoici si ananas cu sampanie si cuvertura de ciocolata alba – Lafleur Mallet, SAUTERNES, 2010 (Franta)
In cele doua seri, clientii Vinexpert vor avea oportunitatea de a cumpara vinurile prezentate si paharele Riedel dedicate soiurilor degustate cu discount de 20%!
Pret: 150 lei/persoana
Numarul de locuri este limitat!
Rezervari la 0740 029 642, marketing@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro.
Cei care doresc sa participe la eveniment intr-una din serile mentionate sunt rugati sa precizeze explicit ziua in care doresx sa participe – marti, 19 sau miercuri, 20 august!