Continentele Gustului by Vinexpert & Bucatarescu – Halloween in bucatarie

 

Publicitate
Domeniul Bogdan

buctarescu.halloween.2

Vineri, 31 octombrie, orele 19:30, Vinexpert si Bucatarescu va asteapta in lounge-ul Vinexpert din Calea Dorobanti nr. 152 la o petrecere de Halloween marca Continentele Gustului4 retete de paine, 6 preparate, 7 vinuri  si… 61 de premii!

Publicitate

Halloween-ul vine de departe, insa loveste adanc in subconstientul colectiv, fie ca vrem sau nu sa recunoastem asta. Dincolo de masti inspaimantatoare si de tipete de groaza, Halloween-ul inseamna si o autentica sarbatoare a gustului, cu o sumedenie de retete savuroase, reinterpretate de Bucatarescu si intovarasite de Vinexpert cu unele dintre cele mai bune vinuri din colectia casei, alese cu grija din cele peste 3.000 de etichete disponibile.

In premiera, toti participantii la eveniment vor primi cadouri de la brandul vestimentar Eden Park si de la Bazarul cu Mirodenii. De asemenea, posesorul celui mai amuzant costum sau accesoriu tematic legat de Halloween va fi premiat cu o sticla de sampanie Cattier!

 

1. Intampinare cu spumant Mirabello Pinot Grigio rose
2. Selectie de painici:

-cu dovleac cules la miezul noptii si thriller de chili
-cu jumari grandilocvente si turmeric insinuant
-cu ”sange” distilat din vin rosu si semintele spaimei
-”oscioare” de pita cu ”cartilagii” de piper
introduse de  Tarapaca Grand Reserva Sauvignon Blanc
3. Supa-crema de dovleac cu seminte de dovleac prajite, servita cu bacon glazurat in ciocolata alba si Maison Champy Macon Uchizy Chardonnay
4. Rulou cu creier in sos iute rosu, mix de salate Eisberg in ”dovlecei”-surpriza, caise in Nebbiolo  si Wild Rock Cupid’s Arrow Pinot Noir
5. ”Mumii” de carnaciori cu ”ochisori” de masline si garnitura de piureu in culori aprinse, stropit cu glaze de balsamico si  Finca La Celia Elite Malbec.

6. Tocana mixta in vin cu bucati de porc hacuit nemilos, felurite picanterii, ”bomboane” de usturoi, capere hipertrofiate si organe malefice de vita gazduita in dovleac urias si adusa la masa impreuna cu Castiglion del Bosco Prima Pietra
7. Obsesii dulci: Tort-Paianjen cu fructe, ciocolata si frisca, insiropat cu Alasia Moscato D’Asti

Ca de obicei, in seara evenimentului, clientii Vinexpert beneficiaza de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele si decantoarele Riedel folosite, precum si la produsele de gastronomie Leonardi, Gran Cucina si Edouard Artzner.

Pret: 150 lei/persoana
Numarul de locuri este limitat.
Rezervari la 0740 029 642, 0740 166 023, marketing@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro