Copilul din Tine petrece cu Vin’ la Mare (video)

Fotografii de Petru Ivu / Petru Ivu Photography

Publicitate
Domeniul Bogdan

cosmin tudoran-gabriel maga -Foto Petru Ivu - Petru Ivu PhotographyIMG_5756Vinul.Ro organizeaza pe litoralul romanesc o serie de petreceri dedicate vinului, Vin’ la Mare, iar maestrul de ceremonii al acestor evenimente este nimeni altul decat artistul, prezentatorul si, mai nou, somelierul Cosmin Tudoran. Acest proiect este format dintr-o serie de evenimente dedicate vinului bun si atmosferei relaxate, de vacanta. In Mamaia Nord, ambasadorul conceptului esteproaspatul lounge Marttinez Beach, in Vama Veche, rafinata terasa La Pescarie, iar in Constanta, „Seratele Vinul.Ro” sunt organizate la Ristorante – Pizzeria Toscana.

Cosmin Tudoran anunta ca se va implica activ atat in crearea unei atmosfere cat mai dinamice, dar in acelasi timp va oferi participantilor detalii despre vinurile campaniei si despre producatorii care au intrat in acest concept. „Personal, cred ca acest proiect mi se potriveste manusa. Ma bucura, sunt din ce in ce mai pasionat de ceea ce reprezinta vinul si, nu in ultimul rand, ma bucur ca am sansa sa pot convinge publicul tanar sa consume vin. Implicarea mea va fi de 100% si, persuasiv cu ma stiu, cred ca n-o sa intampin dificultati”, afirma Cosmin.

Publicitate
Excursii

Despre publicul vizat de concept, MC-ul petrecerilor „Vin’ la Mare” considera ca este unul atipic, caruia „trebuie sa ii servesti o poveste, care de cele mai multe ori este diferita de la caz la caz. Femeile ar trebui sa fie primele care ar putea trece de cealalta parte a Fortei. Odata cu ele, barbatilor le va fi mult mai lesne. Iar daca oamenii vor intelege ca vinul nu e doar un produs, o bautura, ci un stil de viata si un univers frumos, le va fi si mai usor”.

cosmin tudoran-gabriel maga -Foto Petru Ivu - Petru Ivu PhotographyIMG_5755De curand, Cosmin Tudoran a lansat pe piata un nou proiect muzical, Maga & Tudoran, alaturi de producatorul si chitaristul formatiei Vunk, Gabi Maga. Intamplarea face ca aceasta noua colaborare a luat nastere tot la un pahar cu vin, primul single al al „tandemului” Maga & Tudoran, numit „Copilul din mine”, fiind deja lansat de la mijlocul lui iunie pe Youtube si pe principalele retele de socializare. „E un proiect de suflet, pornit dintr-o chimie sincera. Creativitate exista si vom fi mai prezenti pe viitor. Vrem un produs maturat, excelent, iar pana nu reusim, nu ne lasam. Vedem un produs cu band, live, un amestec de rock, funk, pop, fara nici o limita. Nimic tradus printr-un filtru comercial, ci exact cum simtim Nu ne obliga nimic si asta e cea mai buna lege interna. Facem ce simtim!”, spune Cosmin Tudoran, anuntand ca participantii la petrecerile Vin’ la Mare vor fi printre primii care vor putea aprecia noul produs muzical.

In aceeasi masura ca si partenerul sau de proiect, Gabriel Maga sustine ca „este un fel de evadare muzicala, unde putem in sfarsit sa facem ceva fix pe gustul nostru, fara sa ne mai gandim la ce potential comercial putem sa ajungem, daca intra pe radio sau tot acel stres care transforma actul creatiei intr-o lupta cu morile de vant ale industriei muzicale de aici”. Facand o analogie cu domeniul vinului, Gabi Maga considera ca noua colaborare aduce „ceva vechi, clasic si familiar urechilor noastre, sonoritati cu care am crescut ascultand vinilurile parintilor, ca un Merlot bine maturat, intr-o sticla prafuita. Pentru cei sub 25 de ani, cred ca e ceva nou si fresh, precum un rose jucaus”. Si chiar daca procesul de tabloidizare mentala a publicului roman este in plina desfasurare, Gabi Maga crede ca mai exista public pentru tipul de muzica vizat: „Daca suntem constant poluati cu gunoi informational, asta nu inseamna ca toata lumea e avida de asa ceva. Echivaland pe planul muzical, intr-adevar – si regretabil – sunt mase mari de oameni care ingereaza tot ce li se serveste pe canalele mainstream, dar sunt la fel de multi oameni care filtreaza si cauta constant ce e mai bun”. Pentru ca vinul pe alocuri se asociaza bine cu muzica, am indraznit sa-i cerem parerea lui Gabi si despre viitorul pietei muzicale autohtone: „Piata muzicala e un animal foarte alunecos si inefabil. Mie mi se pare fascinant! Apare un trend, il devoram cu voracitate pana ni se face rau si apoi ii dam papucii. Suntem – noi, romanii – foarte talentati, avem un „feel” aparte pentru „groove” si melodie, drept urmare suntem trend-setteri pentru multe tari din vecinatate. Nu prea stim sa scriem versuri, in schimb. Cred ca din toata efervescenta asta o sa se decanteze tot mai multa calitate, pentru ca, si ma repet, suntem al naibii de talentati”.