Cosmin Tudoran intra in echipa Vinul.Ro!

Cosmin Tudoran– artist, maestru de ceremonii si mare pasionat de vinuri, s-a alaturat, incepand cu luna august, echipei Vinul.Ro. Despre ce anume il recomanda pentru noua „pozitie” si mai ales cu ce se va indeletnici el in redactia Vinul.Ro, ne povesteste chiar Cosmin:

Publicitate
IWCB

Prin prezenta, subsemnatul se lauda cu noua investitura. Am intrat cu 65km/h in plin, in echipa Vinul.ro. M-am izbit frontal de dansii de nenumarate ori la evenimentele legate de vinuri. Ca erau Zilele Vinul.ro, ca erau altele, am realizat ca exista o chimie intre mine si ei.

Nu ma declar un profesionist in ale vinurilor, ci un impatimit al acestei lumi. Am trecut de mult de stadiul atrasului, fiind deja un fan declarat. Diletant, necunoscator, m-am lasat dus de val acum de profesionisti ca sa descopar tot mai multe. Simpatic este ca pe masura ce descoperi mai multe, realizezi ca nu stii de fapt nimic. Aplicabil in orice domeniu, de altfel,

Publicitate
IPPU

Ce-o sa fac eu in aceasta echipa? Pe langa furatul „bratarii de aur” am sa incerc sa-mi ofer toate calitatile puse-n valoare de defecte. Sa binedispun prin prezenta la evenimente, degustari si, de ce nu, chiar prin scris. Multumesc frumos pentru invitatia Cezar & Co. de a face parte din cel mai important portal si publicatie a vinurilor din Romania”.