Cosmin Tudoran va energiza petrecerile Vin la Mare!

ABC_4484Vinul.Ro va organiza pe litoralul romanesc, incepand cu luna iunie, o serie de petreceri dedicate vinului, Vin’ la Mare, iar maestrul de ceremonii al acestor evenimente va fi nimeni altul decat artistul, prezentatorul si, mai nou, somelierul Cosmin Tudoran.

Publicitate
Velvet

„Desi nu e prima mea colaborare cu acest soi de petreceri, ma bucura enorm faptul ca vinul incepe sa ajunga la tot mai multi consumatori, iar petrecerile de acest tip nu fac altceva decat sa .consolideze aceasta relatie. Sper ca participantii sa se molipseasca intocmai ca mine! N-as fi crezut ca voi deveni atat de interesat de vin, iar pe zi ce trece sunt tot mai inflacarat. Pot sa jur ca o sa am cu cine povesti despre vinurile partenere, cum de altfel pot jura ca n-o sa fie niste seri banale. Ba din contra…”, anunta Cosmin Tudoran. Acesta se va implica activ atat crearea unei atmosfere cat mai dinamice, dar in acelasi timp va oferi participantilor detalii despre vinurile campaniei si despre producatorii implicati. De curand, Cosmin Tudoran a lansat pe piata un nou proiect muzical, Maga si Tudoran, alaturi de chitaristul formatiei Vunk, Gabi Maga.

Conceptul Vin’ la Mare este format dintr-o serie de evenimente dedicate vinului bun si atmosferei relaxate, de vacanta. In Mamaia Nord, ambasadorul conceptului va fi Marttinez Beach, un lounge exclusivist cu vin la sticla sau la pahar, asociat de muzica mixata live de un DJ profesionist. Vinurile din campania Wine Sensation se vor schimba in fiecare joi, cand va fi organizat un party special pentru lansarea noii oferte.

Publicitate
Velvet

In Vama Veche, rafinata terasa La Pescarie, va fi gazda proiectul Vin’ in Vama, tot cu vin la sticla sau la pahar, tot cu DJ, dar cu altfel de muzica si cu o atmosfera mai relaxata, cu proiectii de filme si discutii. Vinerea va fi ziua de sarbatorire a noilor vinuri din promotie, care vor putea fi degustate pe tot parcursul saptamanii. Ultimul de pe lista, dar nu cel din urma, este Ristorante – Pizzeria Toscana, din Constanta, restaurant care o data pe saptamana, va organiza Seratele Vinul.Ro, unde vinurile din selectia speciala a saptamanii vor fi insotite de muzica live, de amabilitatea hostess-elor, dar si de explicatiile somelierului dedicat.

Foto credit @www.magasitudoran.ro