Costume festive pentru sticlele de vin (Advertorial)

Craciunul reprezinta ocazia ideala pentru a va costuma sticlele de vin in hainute festive si a trai sarbatorile de iarna in culori. AccesoriiVin.ro va ofera categorii variate de ambalaje, decoratiuni si ornamente pentru buteliile de vin.

Publicitate
Casa Timis

cutii carton

Daca alegeti sa participati la o petrecere organizata de prieteni, e musai sa mergeti insotiti de o sticla de vin pe care o puteti ambala intr-o cutie. Puteti alege fie o cutie din lemn, fie una din carton. Cele din carton sunt cilindrice, triunghiulare ori dreptunghiulare, colorate, joviale, potrivite pentru un cadou deosebit. Iar in cazul in care preferati o sacosa ori un saculet de Craciun, aveti la dispozitie o gama variata de modele prevazute cu imprimeuri tematice si mesaje sugestive.

Publicitate
IPPU

saculeti craciun (1)

cravateSi cum de multe ori se intampla ca printre apropiati sa fie si un Cristian, sticla de vin continua sa fie cadoul perfect pentru sarbatorit! Accesoriu nelipsit al unui gentleman, cravata se potriveste de minune pentru o oferi o nota in plus de rafinament sticlei de vin. Puteti alege de AICI modele clasice, cu diferite lungimi si imprimeuri, precum si modele muzicale ori prevazute cu LED-uri.

Iar in cazul in care va intrebati daca exista Mos Craciun si pentru sticlele de vin, noi tindem spre un raspuns afirmativ. Dovada stau costumele de la AccesoriiVin.ro.

costume mos craciun

 

Gazda unei petreceri de Craciun ori Revelion ar putea alege sa realizeze un decor de sarbatoare folosind o sticla de vin ornata cu una dintre aceste decoratiuni.

ornamente craciun

Indiferent de ambalajul ales, puteti oricand opta si pentru traditionala eticheta, care in acest an a capatat un design modern, cu aplicatii de sarbatoare ori imagini 3D.

etichete

Si pentru ca toti dorim sa le oferim cadouri deosebite celor dragi, Vinul.ro ofera impreuna cu AccesoriiVin.ro daruri tuturor celor ce aleg sa achizitioneze on-line pe parcursul lunii decembrie produse de pe www.accesoriivin.ro, www.rafturi-vin.ro si www.articole-bucatarie.ro . Promotia dureaza pana pe 31 decembrie si oricine poate beneficia de un discount de 5% prin introducerea codului “vinul.ro” inainte de finalizarea unei comenzi.