Cotnari da lingoul de aur

 Marele premiu al concursului „Cotnari – vinul de aur”, campanie promotionala demarata de producatorul moldovean la inceputul anului trecut, va fi acordat sambata, 15 ianuarie, in cadrul unei unui eveniment organizat la sediul companiei.

Publicitate
Telna

Potrivit unui comunicat de presa dat de Cotnari, marele premiul al campaniei, un lingou de aur de 500 de grame, sub forma de sticla, va fi acordat in urma unei trageri la sorti, la care vor participa toate plicurile primite in perioada 1 februarie – 31 decembrie, inclusiv toti castigatorii medaliilor de aur din anul 2010.

Compania Cotnari a demarat, incepand cu luna februarie 2010, o campanie promotionala pentru consumatorul final cu premii in valoare de 1.100.000 lei. Pentru a participa la promotie, consumatorii au trebuit sa cumpere, in perioada 1 februarie – 31 decembrie, cel putin doua produse participante la promotie, respectiv doua sticle cu vin Cotnari si sa trimita prin posta minim un plic, in care sa se regaseasca doua capisoane de la oricare doua sticle cu vin produse de Cotnari.

Publicitate
Velvet

In cadrul acestei promotii au fost acordate 100.000 de sticle de 0,75 cl cu vin Grasa de Cotnari (premii instant), 100 de medalii de aur a cate zece grame fiecare (cate 10 pe luna, prin tragere la sorti lunara), 10 medalii de aur a cate 20 de grame fiecare (cate una pe luna, prin tragere la sorti lunara).

3 thoughts on “Cotnari da lingoul de aur

  1. Si cine da premiile Gutza manelistul? cel putin asta pare a fi vectorul de imagine al Cotnariului: manelisti si batausi din K1. Ar fi grozav ca intr-o zi sa fie vector de imagine un om gen Neagu Djuvara sau Maia Morgenstern si sa dea premiu o carte.

  2. @garzanti
    Nu ai tu zile sa apuci asa ceva. Poate urmasii, urmasilor, urmasilor tai, in vecii vecilor amin.

Comments are closed.