Cotnari premiat la Vinagora, Budapesta

vinagoraCompania Cotnari a castigat trei medalii, doua de aur si una de argint, la cea de-a XI-a editie a concursului international de vinuri Vinagora, desfasurat in perioada 16-20 iunie, la Budapesta.

Publicitate
Ravago

Vinurile producatorului moldovean premiate la acest concurs au fost Grasa de Cotnari 1998 si Grasa de Cotnari 1982 (medaliate cu distinctii de aur) si Feteasca alba 2009, distinsa cu argint.

Anul acesta in concurs au fost inscrise aproape 500 de probe din tari precum Ungaria, Muntenegru, Romania, Elvetia, Germania, Slovacia sau Franta, cele mai multe medalii fiind castigate de Ungaria, peste 120 de medalii.

Publicitate

2 thoughts on “Cotnari premiat la Vinagora, Budapesta

  1. Da, Bogdan, cele mai multe medalii castigate de Cotnari sunt cu astfel de vinuri. Chestia e ca mai nimeni nu cunoaste acest mic amanunt pentru ca, de cele mai multe ori, nu se mentioneaza si recolta vinurilor castigatoare. Sincer, nu inteleg ce legatura are o medalie castigata cu un vin de vinoteca de negasit in comert cu ceea ce gasim pe rafturi. La astfel de stiri totul imi suna ceva de genul: “Vinurile de Cotnari sunt extraordinare, uitati cate medalii impuscam”. Serios? Think again ­čÖé

Comments are closed.