Crama Averesti se relanseaza la PROVINO

Restructurata in totalitate, Crama Averesti revine pe piata in premiera la Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie, eveniment ce se va desfasura la Iasi, in perioada 3-6 noiembrie. Pozitionata la cativa kilometri de Husi, crama Averesti, detinatoarea recordului de aciditate din
Romania, va lansa pe piata colectia sa proaspata de vinuri albe, naturale de la un capat la altul, colectie denumita “Locurile”. Este vorba despre 6 vinuri alese: Zghihara – Povestesti, Feteasca Regala (sec) – Cinstesti, Feteasca Regala (demidulce) – Daruiesti, Feteasca Regala (demisec) – Muncesti, Aligote – Indraznesti, Cuvee – Dragostesti. Producatorul avertizeaza insa ca “Toate cele 6 vinuri cu care Crama Averesti, Husi se infatiseaza la PROVINO sunt bauturi spectaculoase, dar rare si solicitante. Datorita cruzimii si faptului ca nu contin absolut nimic artificial, ele trebuie incercate la degustarile din cadrul evenimentului sau in maximum 2-3 saptamani de la cumparare”.

Publicitate
Oprisor

Si tot la Festivalul PROVINO, vizitatorii vor avea prilejul sa guste cateva dintre cele peste 45 de produse de penificatie ale Panifcom, un nou partener gastronomic al evenimentului. Produsele vor fi prezente in cadrul serilor “Art, Wine & Gastronomy” si la degustarile de la “Wine & Gastronomy”, ele fiind ingrediente ale tapasurilor servite alaturi de vinurile vedeta ale festivalului.