Crama Girboiu deschide magazin in Bucuresti

De vineri, amatorii de vinuri bune din zona Vrancei vor putea sa achizitioneze produsele Cramei Girboiu de la primul magazin specializat al societatii. Localizat in Calea Dudesti nr. 153, magazinul va comercializa in principal vinuri vrac, din gama Varancha, precum si gamele superioare Livia si Bacanta.

Publicitate
Ravago

O premiera pentru producatorul vrancean o reprezinta vinul imbuteliat la bag-in-box de 10 litri, special pentru acest punct de comercializare. Directorul de marketing al companiei, Livia Girboiu, a anuntat ca anumite soiuri, ca de exemplu Aligote-ul care a cucerit argintul la concursul Premiile de Excelenta Vinul.Ro, vor fi vandute doar in sistem vrac, si, deocamdata, numai prin intermediul acestui magazin. O alta surpriza pentru consumatori o va reprezenta gama vinurilor de colectie, printre care se vor gasi chiar si cateva sticle imbuteliate acum mai bine de 50 de ani.

Magazinul va fi deschis de luni pana vineri intre orele 11.00 si 19.00, iar sambata, intre orele 9.00 – 13.00. Cel de-al doilea magazin al societatii va fi deschis peste cateva luni, in Brasov.

Publicitate
IPPU

Crama Girboiu
Adresa: Calea Dudesti nr. 153, Sect. 3, Bucuresti

5 thoughts on “Crama Girboiu deschide magazin in Bucuresti

  1. invidie sau rautate,gusta vinul si apreciaza calitatea indifirent de unde il cumperi…

Comments are closed.