Crama noastra, Cluj Napoca

Crama Noastra S.R.L. a fost infiintata in luna iunie a anului 2008 in Cluj Napoca, Romania. Asociatul majoritar este cetatean maghiar, un adevarat cunoscator si impatimit al vinurilor bune. Crama Noastra si-a propus promovarea vinurilor romanesti de calitate – in special vinurile romanesti ale micilor producatori, dar nu ignora nici apetitul clientilor romani pentru vinurile de import – la crama existand o selectie de vinuri de autor din Ungaria, Spania si Italia. Pentru atingerea acestui obiectiv indraznet a fost intocmita o baza de date a micilor vinificatori care au fost si sunt in continuare vizitati direct la crame pentru alegerea sortimentelor.

Publicitate
Oprisor

Tot in acest scop a fost amenajata o vinoteca in Cluj-Napoca, pe str. I.C. Bratianu (fosta str. 23 August), nr. 35, in centrul istoric al Clujului, unde saptamanal se ofera sase – opt sortimente de vin pentru testare si se intocmesc fise de degustare pentru clientii vinotecii.

Toate vinurile degustate pot fi cumparate direct din vinoteca Crama Noastra. Tot la Crama Noastra gasiti accesorii pentru vin, vi se ofera idei pentru cadouri, consultanta pentru o masa reusita, pahare de cristal etc.

Publicitate
Siel

La cererea clientilor vinotecii se organizeaza degustari in cerc restrans, se serbeaza zile de nastere sau puteti petrece o dupa amiaza placuta in compania prietenilor si a unui pahar de vin bun.

Adresa:

Str. I.C. Bratianu (fosta 23 August) nr. 35
Oras:
Cluj – Napoca
Contact:
0753.017.753, 0753.017.749
E-mail: delia.banga@cramanoastra.ro
crama@cramanoastra.ro

Program:

L-V: 13:00 – 21:00
Sambata: 10:00 – 18:00
Duminica: Inchis

Website: www.cramanoastra.ro