Crama Oprisor a scos la rampa noul La Cetate Sauvignon Blanc 2010

Crama Oprisor a lansat la jumatatea lunii iunie noul La Cetate Sauvignon Blanc, din recolta 2010, in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat pe terasa restaurantului Rodon, din cadrul Hotelului El Greco, amplasat in centrul Bucurestiului.

Publicitate
Ravago

In deschiderea manifestarii, Crama Oprisor i-a intampinat pe invitati cu Caloian Rose 2010, acompaniat de platouri cu mezeluri si branzeturi traditionale de inalta calitate, oferite de Angst si Napolact. Cum Caloianul Rose s-a epuizat rapid, a intrat in scena vedeta serii, noul La Cetate Sauvignon Blanc 2010, “un vin elegant si fin, cu arome echilibrate si bine armonizate de citrice, vanilie, flori de salcam si lime”, potrivit descrierilor reprezentantilor Oprisor.

Pe masura ce atmosfera a devenit tot mai placuta, in pahare a ajuns cel de al treilea vin al serii, La Cetate Miracol Tamaioasa Romaneasca 2010. La final, cand toata lumea savura branzeturile si mezelurile traditionale, s-a trecut si la ultimul vin din program, La Cetate Miracol Pinot Noir 2009.

Publicitate
Oprisor

Prezentarea vinurilor a fost facuta de Gabriel Roceanu, general manager Crama Oprisor, care a oferit asistentei informatii despre vinurile serii si despre filosofia Cramei Oprisor.