Crama Oprisor la Food & Bar Show Constanta

Crama Oprisor va participa la cea de-a doua editie de anul acesta a evenimentului Food & Bar Show, care va avea loc pe 24 martie, Pavilionul Expozitional din Constanta. Potrivit unui comunicat al companiei, Crama Oprisor va prezenta la standul rezervat o serie de vinuri din gama Horeca precum: Caloian Sauvignon Blanc, Caloian Cabernet Sauvignon, Caloian Merlot, Caloian Feteasca Neagra, La Cetate Miracol Chardonnay, La Cetate Cabernet Sauvignon, La Cetate Miracol Merlot, La Cetate Miracol Pinot Noir, Rusalca Alba Cupaj, Cabernet Sauvignon Crama Oprisor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Food & Bar Show este o serie de evenimente dedicate prezentarii noutatilor si tendintelor din Horeca. La aceasta editie a Food & Bar Show vor fi organizate mai multe demonstratii practice care prezinta solutii pentru cresterea eficientei activitatii si maximizarea profitului restaurantelor. Demonstratiile sunt sustinute de binecunoscutii maestri bucatari Horia Varlan si Cezar Munteanu, care vor gati atat retete traditionale, dar si din bucataria international.

Accesul in cadrul expozitiei este gratuit si se face pe baza confirmarii la 0729.880.042 sau pe adresa sandra.danes@bpgroup.ro. Mai multe informatii despre vinurile oferite de Crama Oprisor pot fi gasite si pe www.crama-oprisor.ro.

Publicitate